Trenty v1.8 Faction Plugin Paketi|1.7.x|Rütbe|Tüm Komutlar Türkçe|Açıksız|

Nasıl Buldunuz ?

• 10 Üzerinden 10

Oy: 10 55,6%
  • 10 Üzerinden 5

Oy: 4 22,2%
  • 10 Üzerinden 0

Oy: 4 22,2%

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Optin [ MC - TR ]

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0

aDDZPR.png

Merhaba Arkadaşlar;
Bildiğiniz üzere yeni bir plugin paketi tasarlıyacaktım.Biraz sıkıntılı da olsa paylaşmak fazla istemesem de vermek istiyorum.Neyse bu plugin paketimde
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
gibi eğlenceli ve sunucunuzu daha fazla aktif edebilecek gayet güzel pluginler var.Ve hepsi artık türkçe.Hemen Devam Edelim.
RVV5J6.png

Full Mesajlar Türkçe
Klan Komutları Türkçeleştirildi
Sadece Benim Plugin Paketimde Olan Ayarlanabilir Rütbe
Skript Desteği
Açıklar Düzeltildi
Yepyeni Pluginler
Yeni Groupmanager Ve GroupManager Prefix
mzz910.png

B00B2M.png

Bir Çoğunuz Neden MotdManager kullanmadın diyebilir.Bu fikir için @Krumb069 adlı arkadaşa çok teşekkür ederim ve dediği gibi server.proporties dosyasından ayarlanabilir.Şimdi Prefixlerimize göz atalım:
lyylZB.gif

Prefixlerimizde böyle.Daha fazla ama prefixlerinin sadece yazı farkı olanlarını 1defa verdmim neyse hemen rütbemiz nasıl ayarlanır ona bakalım:
Autorank>AdvancedConfig.yml
Myy7R7.jpg

Ayrıca eğer rütbelerin prefixlerini ayarlamak İsterseniz GroupManagerde Bulabilirsiniz
Şimdi Türkçe Klan Komutlarımıza Geçelim:
6kkOpN.jpg

Ve Daha birçok özellik bulunmakta ama konuyu fazla uzatmak istemiyorum.Saten bazı config dosyalarında gerekli açıklama bulunmakta.
WZZ5aq.png

Mediafire
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Dosya TC

Virüs Total

Virüs Jotti
[DOUBLEPOST=1462116492,1462116258][/DOUBLEPOST]SuperGuilds | Factiondan Daha İyi Lonca Eklentisi... | %100 TÜRKÇE
En Yakın Güne Paylaşcam !!

plugin paketi güzel fakat groupmanager tagları kötü :)

plugin paketi güzel fakat groupmanager tagları kötü :)
En Yakında Güncellenecek Yorumun İçin Teşekkür Ederim :)
Hemde Bişey Soracağım GroupManager Taglarınn Neyi Var Hepsi Çok İyi Bence :)[/QUOTE]

Bir bilişimin faction paketindeki bazı şeyler editlenip bize sunulmuş kötü !

Bir bilişimin faction paketindeki bazı şeyler editlenip bize sunulmuş kötü !
Editledim Ama Baska Paketten Degıl Plugin'i İndirdim Onu Kendim Kurdum !! Kanıtlıyacak Yorum Yapınız!

Kardesim Forum Genelindeki Plugin Paketlerine Gore Guzel.​

bence forumdaki genel paketlere göre bu çok nasıl desem 1.5.2 sunucuların kullanacağı bir pl gibi
Sende Bir Yetkili Olarak Seksenlerde Kalma Bir Yetkilisin Çok Yazıkkk !!!

Sende Bir Yetkili Olarak Seksenlerde Kalma Bir Yetkilisin Çok Yazıkkk !!!
Selam adamım, öncelikle uslübuna dikkat etmelisin o bir yetkili seçilerek alınmış.Ayrıca herkezin kendi fikri bu konu hakkında yorum yapma hakkın zerrecik bile yok.Umarım bu sana yeterli bir cevap olmuştur - İyi Günler Dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl