Tanıtım TreasureElytra | Elitralarınız harika efektler yaratsın! [1.16-1.18.2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Inxity

Owner @ ᴛʀᴇᴀsᴜʀᴇ
Emektar
Hosting Görevlisi
Elmaslar
297
Minecraft
Inxityy

Discord:

Inxity#3240

Minecraft Sürümleri
[1.16-1.18.2] Her zaman son sürüm!
Halka açık kaynak kodu:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1653823184821.png

1653823200857.png

TreasureElytra
Treasure Inc. tarfından.

TreasureElytra sayesinde Elitra ile uçarken arkanızda tatlı partiküller bırakabilirsiniz. TrElytra'yı diğer eklentilerden ayıran şey ise tamamen kişiselleştirilebilir olması. İstediğiniz efekti, istediğiniz sesleri oluşturabilir, oyuncularınıza P2W olmayacak şekilde özel üyeliklerinizde ayrıcalıklar sunabilirsiniz. Hem de tamamen ücretsiz bir şekilde!​

1653823207610.png

Büyük Çaplı Sunucular Düşünülerek Tasarlandı.
Optimizasyon konusunda kafanızda bir soru işareti kalmasın! En zorlu zamanlarda bile TreasureElytra sunucu performansınıza etkide bulunmaz.

1653823213967.png
YAKINDA
1653823219727.png

1653823224678.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1653823229778.png

Spigot konumuz üzerinden Discord sunucumuza ulaşabilirsin!

Son düzenleme:
Sunucularına kozmetik olarak güzel içerik sunmak isteyenler için gayet hoş bir eklenti. Her ne kadar efektleri pek sevmesemde eminim ki oyuncular buna bayılır :) Ayrıca diğer partikül eklentilerine nazara aşırı derecede optimize bir eklenti.

Sunucularına kozmetik olarak güzel içerik sunmak isteyenler için gayet hoş bir eklenti. Her ne kadar efektleri pek sevmesemde eminim ki oyuncular buna bayılır :) Ayrıca diğer partikül eklentilerine nazara aşırı derecede optimize bir eklenti.
Beğenmene sevindik, yorumun için teşekkürler! <3

Halka açık kaynak kodu:

Ekli dosyayı görüntüle 202451
Ekli dosyayı görüntüle 202452
TreasureElytra
Treasure Inc. tarfından.

TreasureElytra sayesinde Elitra ile uçarken arkanızda tatlı partiküller bırakabilirsiniz. TrElytra'yı diğer eklentilerden ayıran şey ise tamamen kişiselleştirilebilir olması. İstediğiniz efekti, istediğiniz sesleri oluşturabilir, oyuncularınıza P2W olmayacak şekilde özel üyeliklerinizde ayrıcalıklar sunabilirsiniz. Hem de tamamen ücretsiz bir şekilde!​

Ekli dosyayı görüntüle 202453

Büyük Çaplı Sunucular Düşünülerek Tasarlandı.
Optimizasyon konusunda kafanızda bir soru işareti kalmasın! En zorlu zamanlarda bile TreasureElytra sunucu performansınıza etkide bulunmaz.

Ekli dosyayı görüntüle 202454
YAKINDA
Ekli dosyayı görüntüle 202455

Ekli dosyayı görüntüle 202456

Ekli dosyayı görüntüle 202457
Spigot konumuz üzerinden Discord sunucumuza ulaşabilirsin!

Kendisini sunucumda kullanıyorum ve şuana kadar bir sıkıntısını görmedim gayet eğlenceli bir plugin özellikle vipler bunu gördükleri zaman gayet beğendiler bunun dışında ayarlaması , optimizesi vs. çok iyi ilerde daha çok geliştirilmesini diliyorum ve bu güzel plugin için teşekkür ediyorum . Treasure Inc

Açık kaynak kodlu olması ayrı bir güzel, elinize sağlık TREASURE ekibi. Çok başarılı olmuş.

Kendisini sunucumda kullanıyorum ve şuana kadar bir sıkıntısını görmedim gayet eğlenceli bir plugin özellikle vipler bunu gördükleri zaman gayet beğendiler bunun dışında ayarlaması , optimizesi vs. çok iyi ilerde daha çok geliştirilmesini diliyorum ve bu güzel plugin için teşekkür ediyorum . Treasure Inc
Açık kaynak kodlu olması ayrı bir güzel, elinize sağlık TREASURE ekibi. Çok başarılı olmuş.
Yorumlarınız için teşekkürler!

Gerçekten yeni nesil sunucular için efsane güzel bir plugin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl