Bulundu TrapTraining plugini lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan floxya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

floxya

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
floxya

Discord:

floxin

Bir TrapTraining sunucusu acacağım ve bunun için bir trap pluginine ihtiyacım var piyasada tek gördüğüm ctrap ama bana göre yetersiz kalıyor önerebileceğiniz bir trap plugini varmı?

Bir TrapTraining sunucusu acacağım ve bunun için bir trap pluginine ihtiyacım var piyasada tek gördüğüm ctrap ama bana göre yetersiz kalıyor önerebileceğiniz bir trap plugini varmı?
Bi ara uzun bir süre trap plugini aramıştım maalesef piyasada ctrapden başka bir trap plugini yok sanırsam ama şuanda açık kaynak olan claim eklentilerini birisine editleterek yapabilirsin ama buda tabi pahalıya patlar

Selamlar! Minefox Studio olarak size yardımcı olabiliriz. Aşağıda eskiden kodladığım, towny'den tamamen bağımsız çalışan trap eklentimin görsellerine ulaşabilirsiniz.

NOT: Bu ekran görüntüleri eski. Burada gözükmeyen /trap deposit, /trap withdraw ve /trap rename komutları da bulunmaktadır bilginize.

Ayrıntılı bilgi ve satın alım için Discord sunucumuzdan destek talebi oluşturabilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

trap1.webp

trap2.webp

trap3.webp

trap5.webp
trap4.webp

trap6.webp

trap7.webp

trap8.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl