TrapPvP sunucuna ne ekleyebilirim acill

Rushh

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
18
Minecraft
rushcik

Discord:

rushcik

TrapPvP Paketi için Fikirlerinize İhtiyacım Var​

Merhaba arkadaşlar,

TrapPvP paketimi geliştirmeye devam ediyorum ve bu süreçte topluluğun fikirlerini almak istiyorum. Amacım herkesin keyifle oynayabileceği, dengeli, eğlenceli ve uzun süre sıkmadan oynanabilecek bir TrapPvP deneyimi oluşturmak.

Sizce iyi bir TrapPvP paketinde mutlaka hangi özellikler bulunmalı? Örneğin ekonomi sistemi, özel eklentiler, trap'leri geliştirecek mekanikler, PvP etkinlikleri, kasalar, günlük görevler, market sistemi veya oyuncuların ilgisini sürekli canlı tutacak başka neler olabilir?

Ayrıca gereksiz bulduğunuz veya artık klasikleştiği için sıkıcı gelen sistemler de varsa onları da belirtirseniz çok sevinirim. Sadece "şunu ekle" demek yerine neden eklenmesi gerektiğini veya oyuncuya nasıl bir katkı sağlayacağını da yazarsanız benim için çok daha faydalı olur.

Özellikle dengeli ekonomi, oyuncuların uzun süre aktif kalmasını sağlayacak fikirler, oyuncular arası rekabeti artıracak fikirler ve sunucu performansını olumsuz etkilemeyecek yenilikler hakkında önerilerinizi merak ediyorum.

Aklınıza gelen küçük büyük her fikri paylaşabilirsiniz. Tüm önerileri tek tek okuyup değerlendireceğim. Şimdiden zaman ayırıp fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ederim, hayırlı sabahlar dilerim efenim.

NOT: aynı metni towny içinde atmıştım fakat towny'i bitirdim trappvp yapıyorum kusura bakmayın iyi sabahlar.

TrapPvP kararı da güzel olmuş sonuçta çok fazla bulunmuyor piyasada TrapPvP'de en büyük sıkıntı oyuncuların bir süre sonra sürekli aynı tuzakları görmekten sıkılması ve ekonominin sadece pvp üzerine kurulup çabuk sıkılmaları oluyor

Bence pakette yapılabiliyor ise "Tuzak Geliştirme/Yükseltme mekaniği olabilir oyuncular kazandıkları parayla veya oyun içi özel materyallerle tuzaklarının hasarını süresini veya efektlerini mesela zehir süresini arttırma yavaşlatma gibi geliştirmeyel yapabilir bu hem oyuncuya net bir amaç verir hem de ekonomiyi canlı tutar farklı bir dokunuş katar oyuna PvP etkinlikleri tarafında ise klasik turnuvalar yerine belirli saatlerde haritanın ortasına düşen ve sadece tuzak kurarak korunabilen Drop/Kasa etkinlikleri yada metin taşı tarzı şeyler konulabilir İnsanlar o kasayı metin taşalrını kırmak kapmak için etrafına anlık tuzaklar kurup alan savunması yapabilirler

Sıkıcı gelen şeylere gelirsek her TrapPvP sunucusunda olan o rütbe atlayıp dümdüz /kit alma mevzusu artık çok sıkıcı geliyor bana onun yerine günlük görev panosu ekleyip Bugün tuzakla 5 kişi düşür veya PvP alanında 10 dakika hayatta kal gibi dinamik görevler verirsen klasik şeylerden sonra biraz farklılık renk katıcaktır bir de sanal marketi çok abartmamak lazım yine dediğim gibi oyuncular tuzak malzemelerini tamamen oyun içi emekle veya diğer oyunculardan takasla bulmalı ki ticaret dönü versin

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl