Tanıtım TrapPvP Plugin :) (45 dakikalık çalışma) (geliştirilme aşamasında)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_SpeC_

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
7
Minecraft
husecik

Discord:

husecik

Minecraft Sürümleri
1.12 & 1.21.8

💡 Geliştirme Süreci & Sizden Gelen Fikirler

Bu eklenti, tamamen kendi deneyimlerim ve PvP sunucularındaki ihtiyaçlara yönelik gözlemlerim doğrultusunda ortaya çıktı.
Yaklaşık 8 yıllık Minecraft & plugin geliştirme tecrübem sayesinde kısa sürede böyle bir sistem ortaya çıkarmak mümkün oldu.

⚡ Ancak bu sadece bir ana temel başlangıç
CoreVia TrapPvP Plugin, hala geliştirme sürecinde ve gelecekte çok daha fazla özellik eklemeyi planlıyorum:
  • Daha gelişmiş GUI navigasyonu (kategori bazlı mağazalar, dinamik arayüzler)
  • Özel efektler & animasyonlar (trap patlamaları, sahiplik değişimleri için görsel/işitsel efektler)
  • Daha detaylı config.yml ayarları (fiyatlar, HP katsayıları, otomatik satış değerleri vb.)
  • Veritabanı seçenekleri (isteğe bağlı MySQL desteği)
  • PvP sunuculara özel daha gelişmiş anti-abuse mekanikleri

Bu konuyu açmamın amacı sadece tanıtım yapmak değil, aynı zamanda sizlerin fikirlerini ve görüşlerini almak.
Hangi özelliklerin eklenmesini istersiniz? Neleri daha farklı görmeyi düşünüyorsunuz?
Her türlü öneriniz, pluginin gelişim sürecine yön verecektir.

Özetle: CoreVia TrapPvP Plugin, 45 dakikada hazırlanmış ilk versiyonuyla bile
PvP sunucularına yepyeni bir mekanik kazandırıyor.
Fakat asıl hedefim, bu temel üzerine çok daha sağlam ve uzun soluklu bir sistem inşa etmek.

Sizlerin fikir ve destekleriyle, çok daha profesyonel bir hale getirmeyi planlıyorum!

resim_2025-09-29_014111024.webp
resim_2025-09-29_014305742.webp
resim_2025-09-29_014138051.webp
resim_2025-09-29_014226014.webp
resim_2025-09-29_014345760.webp

Başarılı bir plugine benziyor başarılarınızın devamını dilerim.

Kendileri cidden başarılı işler yapıyorlar dün özel olarak pl yi tanıma şansım olmuştu trap pvp için baya gelişmiş yapıda dahada gelişmesi dileğiyle başarılar

Kendileri cidden başarılı işler yapıyorlar dün özel olarak pl yi tanıma şansım olmuştu trap pvp için baya gelişmiş yapıda dahada gelişmesi dileğiyle başarılar
Teşekkür ederim değerli yorumun için <3

45 Dk çalıșmadan böyle șeyler çıkıyorsa daha uzun süreli çalıșmalar insanda merak uyandırı elinize sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl