Tanıtım trap pvp haritası (towny ve trap pvp sunucuları için)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LordVaderq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.022
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LordVaderq

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2

Discord:

anakin_skywalker50560

towny veya trap pvp sunucuları içindir. Toplamda 20x20 boyutunda olup toplam 5 spawn noktasından oluşur, biri ana spawn noktasıdır ve 4 tanesi savaş alanının içindedir ve hepsinin kendine ait bir rengi vardır (biyom gibi). 1, 2 ve 3 chunklık trapler vardır. Kendi serverınıza göre özelleştirmeniz sizin için daha iyi olur (spawn noktalarında kuleler gibi). Sunucunuzda başarılar dilerim. banada lazım oldu fakat hiç bir yerde bulamadığım için kendim world edit plugini ile yaptım biraz amatörce fakat dediğim gibi kendinizde biraz düzenlemeler yapın sizin için daha saglıklı olur (metini once ingilizce sonra geri turkceye cevırdıgım ıcın bozulmalar)
2025-04-04_05.03.23.webp
2025-04-04_05.03.15.webp

Ücretsiz olduğu için pek bir şey denilemez lakin ücretsiz paylaşacağınız şeye de birazcık uğraşabilirdiniz sanki

hocam ilk defa kullandım plugini. zaten cok ugrasmalık bısey yok herkesın kendı sunucusuna gore ozellestırmesı lazım git gide geliştirecegim kendimi tesekkur ederım elestırı için

1.7.2 sürümlerindeki eski pvp maplerini hatırlattı bana. Ücretsiz olarak paylaşmanız hoş olmuş, elinize sağlık. Zamanla gelişecektir.

teşekkür ederim. trappvp sunucularına baktım biraz daha iyisini yapıp ücretsiz olarak paylaşıcagım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl