Tanıtım TraderMc | Gerçek zamanlı Borsa İstanbul verileri sağlayan Ekonomi Plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hacı Mert Gökhan

Java & Fullstack Web Developer
Elmaslar
26
Minecraft
Mixeration

Discord:

hacimertgokhan

Minecraft Sürümleri
1.16 üstü çoğu sürüm
Merhaba, sizlere geliştirmiş olduğum TraderMc eklentisini tanıtmak istiyorum, çok vaktinizi almayacağım.
Eklenti Borsa Istanbuldaki verileri birebir olarak çekip oyun içine aktarıyor, artış ve azalış miktarı ve oranı oyun içindeki endeksleri etkiliyor. Normal bir borsa uygulamasının minecrafta uyarlanmış hali gibi düşünebilirsiniz.
Eklenti ücretsiz, mysql ve yaml desteği bulunuyor. İngilizce ve türkçe desteği bulunuyor, %90 oranında configure edilebiliyor.

TraderMc` yi forklamak ya da klonlamak için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

TraderMc` yi indirmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eklentinin spigot sayfasına gitmek için

Spigot'tan da yorum yaptım destek ve reklam amaçlı buradan da bir yorum bırakayım. Eklentide belirli bir fikir ve emek var dostum. Seni tebrik ediyorum ve umarım daha iyi yerlerde daha iyi eklentiler ile seni görürüz. Önün açık olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl