Çözüldü Trade Plugini | Takas Bölümünü Değiştirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PoliceFox

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
25
Minecraft
PoliceFox

Discord:

PoliceFox#5626

Merhaba, Trade Adlı Bir Plugin Yükledim Mesajlarını Düzenledim, Komutlarını Ayarladım Fakat Sorun Var, -/trade isim İle İstek Attıkdan Sonra Oyuncu Kabul Edince Açilan Menüyü (GUİ Deniyor Galiba) Düzenlemek İstiyorum Nasıl Yaparım ?

Screenshot_3.png

Plugin Linki :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

( Hangi Plugin Olduğunu Anlamanız İçin )

Eklentinin ".jar" uzantılı dosyasını açın ve içindeki dosyaları açıp düzenleyin. Bir yanlış yapmamaya özen gösterin ve her adımda sunucuyu yenileyip yaptığınız adımları kontrol edin. Ben ".jar" içindeki dosyaları düzenleyerek menüyü düzenlemiştim, siz de eklenti güncelse bunu yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Sorununuzu çözüme kavuşturduysam ne mutlu bana, mesajımı beğenerek bu sevgiyi karşılıklı bırakabilirsiniz :;p

Eklentinin ".jar" uzantılı dosyasını açın ve içindeki dosyaları açıp düzenleyin. Bir yanlış yapmamaya özen gösterin ve her adımda sunucuyu yenileyip yaptığınız adımları kontrol edin. Ben ".jar" içindeki dosyaları düzenleyerek menüyü düzenlemiştim, siz de eklenti güncelse bunu yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Sorununuzu çözüme kavuşturduysam ne mutlu bana, mesajımı beğenerek bu sevgiyi karşılıklı bırakabilirsiniz :;p

Kurcaladımda Hiç Aradığım Bir Şey Bulamadım

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu eklentide eşyaları değiştirme var. ama slotta yer değiştirmek yok. belki işine yarayabilir diye yazdım.

Piyasada ki hiçbir eklentide özel menü tasarımı yapabileceğin bir şey yok.

Satın Alabilirsin:

--------------------------------------------------BURDAN ASAGISI--------------------------------------------------------------------------------
CountdownLength: 5
Distance: 10.0
TradeCurrency: true
TradeCurrencyAmount: 100.0
TradeInCreative: false
ShiftRightClick: true
error-not-involved: '&6&lTakas &f&l> &7You are currently not involved in any trades'
error-trade-already-accepted: '&6&lTakas &f&l> &7The trade has already been accepted'
error-accepter-different-trade: '&6&lTakas &f&l> &7The player &b%accepter% &7is
currently involved in a different trade'
error-requester-different-trade: '&6&lTakas &f&l> &7You are currently involved in
a different trade'
error-distance: "&6&lTakas &f&l> &7Takas Edece\xc4\u0178in Ki\xc5\u0178i \xc4\xb0\
le Aran\xc4\xb1zda 10 Blok Var."
error-world: '&6&lTakas &f&l> &7You must be in the same world as a player to trade'
error-self: '&6&lTakas &f&l> &7You cannot trade with yourself'
error-not-online: '&6&lTakas &f&l> &7The player &b%accepter% &7is not online'
error-creative: '&6&lTakas &f&l> &7You cannot trade while in &bCreative &7mode'
error-incorrect-usage: '&6&lTakas &f&l> &7Incorrect Usage, Correct Usage: &b/Trade
(PlayerName)&7, &b/Trade Accept&7, or &b/Trade Decline'
trade-request-sent: "&6&lTakas &f&l> &7Takas Iste\xc4\u0178ini &b%accepter% &7a\
\ &aBa\xc5\u0178ar\xc4\xb1yla &7G\xc3\xb6nderdin!"
trade-request-received: "&6&lTakas &f&l> &b%requester% Sana Takas Iste\xc4\u0178\
i G\xc3\xb6nderdi 15 Saniye I\xc3\xa7erisinde Kabul Edebilirsin."
trade-accepted: "&6&lTakas &f&l> &7Takas\xc4\xb1 Kabul Ettin"
trade-successful: "&6&lTakas &f&l> &7Takas Ba\xc5\u0178ar\xc4\xb1l\xc4\xb1"
trade-cancelled: '&6&lTakas &f&l> &7Takas Iptal Oldu'
trade-cancelled-creative-reason: "&6&lTakas &f&l> &7Yarat\xc4\xb1c\xc4\xb1 Modu\
\ Kapat."
traded-currency: '&6&lTakas &f&l> &7You have traded &b%currencyamount% &7as a result
of the trade'
received-currency: '&6&lTakas &f&l> &7You have received &b%currencyamount% &7as
a result of the trade'
config-reloaded: '&6&lTakas &f&l> &7Takas Plugini Yenilendi!'
Item-Names:
inventory: "|Sen| |Di\xc4\u0178eri|"
divider: ' '
decline-trade: "&cT\xc4\xb1klayarak Takas\xc4\xb1 Iptal Et"
accept-trade: "&aT\xc4\xb1klayarak Takasa Ba\xc5\u0178la"
not-ready: "&7Takas Kapal\xc4\xb1"
ready: "&aTakas A\xc3\xa7\xc4\xb1k"
add-currency: '&aEkle &f%currencyamount%'
remove-currency: '&cSil &f%currencyamount%'
total-currency: '&6Para: &f%currencyamount%'
Item-Lores:
decline-trade:
- '&7Click this block at any'
- '&7time during the trade to cancel'
accept-trade:
- '&7Once both traders have clicked'
- '&7this block, the countdown will'
- '&7begin'
add-currency:
- '&7Adds your money to the trade'
remove-currency:
- '&7Removes your money from the trade'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl