tr nin en iyi geliştiricisiyim kanzi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kashidev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.008
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu mevcut piyasanın büyük bir bölümünü özetliyor. Malesef yurdumuz insanı var olan aklını kullanmak yerine kullanmamayı tercih ederek(bahsettiğim kesmi anladınız) birçok şekilde dolandırılıyor. Dolandırıldıktan sonrada ya kara liste ya da mahkeme vb ile durumu tersine çevirmeye çalışıyorlar ama çoğunun sonucu nafile.

Kendimden örnek vermek gerekirse piyasada mevcut satış fiyatına göre x paketi satıyorum. Aynı paketi bionluk, itemsatış vb yerlerde 3 4 kat ucuza satıyorlar. Bu satıcılar tarafından dolandırılınca da bize geliyorlar siz haklıydınız vs söylemleri çok duyuyorum. Sözleşme imzalıyoruz diyen bir tayfada var. Üzgünüm o tayfa ancak imzaladığınız sözleşmelerin %95 i hiç bir işe yaramadan çöpe gidiyor.

Piyasada ucuz bulduğunuz yere değil, referansları olan müşterileri olan ve kaliteyi görsellerinde bile görebileceğiniz kişiler ile çalışmanız gerekir. Unutmayın beleş peynir ancak fare kapanında olur. Fare olmayın.

Dostum forumda 5 aydır varsın yoksun, nickini ilk defa duydum; kim olduğunu dahi bilmiyorum.
Yazdığın "o kadar" mesajı nereden göreyim? Kaldı ki ben neden sana vurayım? Rakibim değilsin. Amacım sallamak veya karalamak olsa emin ol daha iyi bir açığını bulabilirim. Şu anda yalnızca gözüme çarpan ve hoş olmayan bir şeyi ifade ediyorum.
Alıntıladığım yorumunda bile sanki ben Atatürkçü değilmişim, sevmiyormuşum gibi itinalarda bulunma cesaretini edinmişsin.
Atatürk sizin orada burada sömürüsünü yapabileceğiniz, prim kasabileceğiniz, sömürebileceğiniz basit bir değer değil.
Kaç yaşındasın, kimsin bilmiyorum fakat muhtemelen birkaç yıl sonra bu yaptığının farkına varacaksın.
1 tane konunu 1 tane de mesajını gördüm. İkisinde de aynı durum var, oradan bu kanaate vardım, forumu yaklaşık 2 yıldan fazla bir süredir aktif olarak kullanmıyorum.

Her neyse, kısacası: Bu tarz duygular hassastır ve üstüne oynanmaması gerekir. Oynandığı an ben bunu sömürü/prim diye anlarım.
Hayırlı akşamlar dilerim.
Evet, duygular kişiden kişiye değişir. Bu mesajı eklemem yukarıda belirttiğim gibi sömürü vb. değil. Açığımı bulacağınızı pek sanmıyorum açıkçası. Eğer foruma tekrardan aktif olarak kullanmaya devam edecekseniz, Tanıştığıma şimdiden memnun oldum, zamanla tanırsınız. Ayrıca daha çok rakiplik değil de, dostluktan yanayım. Bu forumda beni tanıyan tanır dostumuz da düşmanımızda var, sizleri dostumuz olmaya davet ediyorum.
Ayrıca not geçeyim, diğer hesabımda çeşitli problemler olduğundan dolayı (nick) bu hesaba geçtim, normalde eski bir hesaba sahibim.
Hayırlı akşamlar dilerim.

İlgili dava üç yıl sürdü ve 2019 yılında başladı. Discord mesajları delil olarak kabul edildi ve dava dosyasına eklendi. Mesajları sunduğunuzda veya karşı taraf mesajları sunduğunda, avukatınızın yapacağı savunma veya iddialara bağlı olarak her şey kanıtlanabilir. Karşı taraf Discord mesajlarınızı sunduğunda, eğer bu mesajları kabul ederseniz, savcı ve hakimin bunları delil olarak nitelendirdiğini dosyada görürsünüz.

Discord'un veri vermemesi veya diğer durumlar, iddianamede yer alan suçların kapsamına ve kanıtlara göre değişir. Sağlam deliller olduğu sürece, Discord'un delil vermesine gerek yok. (Deliller sağlam ise Discord her türlü veriyi veriyor zaten.) İnternet servis sağlayıcıları (ISP), beş yıl boyunca yaptığınız her işlemi logluyor zaten, DC log vermese de bilişim suçlarında uzman bir savcı bakıyor ise davaya her türlü logu alır.

İlgili dava üç yıl sürdü ve 2019 yılında başladı. Discord mesajları delil olarak kabul edildi ve dava dosyasına eklendi. Mesajları sunduğunuzda veya karşı taraf mesajları sunduğunda, avukatınızın yapacağı savunma veya iddialara bağlı olarak her şey kanıtlanabilir. Karşı taraf Discord mesajlarınızı sunduğunda, eğer bu mesajları kabul ederseniz, savcı ve hakimin bunları delil olarak nitelendirdiğini dosyada görürsünüz.

Discord'un veri vermemesi veya diğer durumlar, iddianamede yer alan suçların kapsamına ve kanıtlara göre değişir. Sağlam deliller olduğu sürece, Discord'un delil vermesine gerek yok. (Deliller sağlam ise Discord her türlü veriyi veriyor zaten.) İnternet servis sağlayıcıları (ISP), beş yıl boyunca yaptığınız her işlemi logluyor zaten, DC log vermese de bilişim suçlarında uzman bir savcı bakıyor ise davaya her türlü logu alır.
Çok kral adamsın vesselam.

Konunun forum ortalamasına göre güzel hit yakaladığını ve açmakla çok iyi ettiğimi düşünüyorum. Piyasaya yeni giren arkadaşlarımıza yararlı olacağını umuyorum. Konudaki tüm mesajlarda mantıklı düşünen birisi bir çok ders çıkaracaktır.

Bu konudaki hemen her mesaj acemi arkadaşlara bir şeyler aşılamaktadır efendim; okuyunuz, düşününüz, yorumlayınız...

Konunun forum ortalamasına göre güzel hit yakaladığını ve açmakla çok iyi ettiğimi düşünüyorum. Piyasaya yeni giren arkadaşlarımıza yararlı olacağını umuyorum. Konudaki tüm mesajlarda mantıklı düşünen birisi bir çok ders çıkaracaktır.

Bu konudaki hemen her mesaj acemi arkadaşlara bir şeyler aşılamaktadır efendim; okuyunuz, düşününüz, yorumlayınız...
Piyasaya yeni giren arkadaşlara konu özeti verin hocam, kimseye güvenmemelerini, onurlu bir iş yapıp, kimsenin hakkına girmeden, dolandırmadan, etiğe uygun çalışmalarını baz alaraktan.

Discord üzerinden bir ton dava açtım, dava yedim. Hepsi geçersiz kanıt sayıldı kanıt olarak gösterilmiyor, karışmıyorlar.

Bir arkadaşımla 2020 civarında birisine survival paketi satmıştık, satış sonrasında ödeme sırasında ürünü alan kişi sahte dekont gönderdi. Davası yaklaşı 2 yıl sürdü ve kazandık.

Hepsi olmasa da bazı durumlarda discordu kanıt olarak gösterebiliyorlar.

bana göre ticaret yapacağınız adamın geçmişte, günümüzde başarılı işlere imza atmış olmalı ki size de bu hizmeti versin. Böyle sizlere sözle senet yapıp boş vaatler veren insanlara güvenmeyin. Paranızı güvence altına almak için daha önce yaptığı işleri sorun ve çalıştığı kişilerde doğrudan irtibat kurup bilgi alın. Ne olduğu belirsiz satıcılar yerine başarılı işler yapmış kişilere gidin.
Fiyat dışında karşılaştırma yapan kişilere pek rastlamadım...

Öyleyim doğru.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl