tr nin en iyi geliştiricisiyim kanzi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kashidev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.007
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kashidev

Cehennem Yükleniyor - %89
Onaylı Satıcı
Elmaslar
727
Minecraft
kashi2dev

Discord:

kashiandwazaki

Selam, bir şeyi çok merak ediyorum onun için bu konuyu açma gereği duydum. Bu forumda hatta genel olarak piyasada birileri sürekli olarak dolandırılıyor, çevremde de rastlıyorum. Yok efendim en iyisiymiş, yok efendim en kralıymış, yok türkiyede iş yapmıyormuş yok özel durumlardan sunucu açamıyormuş vs. vs. gibi durumlara inanan ve ne olduğu belirsiz adamlardan yüksek meblağlarda alışveriş yapan bilgisiz arkadaşları anlamıyorum.

Sevgili arkadaşlar, bir adam size ben en iyi paketi yapıyorum, +150 oyuncu garantili yapıyorum, 20tps den düşmez gibi şeyler söylüyorsa bunun kanıtını görmeden, adamın yaptığı başarılı işleri görmeden neden balık gibi oltaya atlıyorsunuz ki ?

Bugün bir kara liste daha gördüm -konuyu tam okumadım- arkadaş 1500 liralık optimizasyon, reklam, destek... gibi hizmetleri paket adı altında satın almış ve bir takım sorunlar yaşamış. İşinde başarılı olan bir kimse (eklenti geliştiricilerini ayrı tutuyorum) niye parayla geliştiricilik yapsın, optimizasyon yapsın anlamış değilim.

Günümüz türkiye sunucularında optimizasyon sorununu halledebilen kaç tane sunucu var ki ? Bunları göz önünde bulundurun, ondan sonra birilerinin sözlerine güvenerek ticaret yapın. Bir kimse size bunu söylüyorsa bunu vaat ediyorsa muhtemelen geçmişte bir sunucu mutlaka ve mutlaka açmıştır. Bu adamın bu sunucusu niye kapandı, madem işinde bu kadar başarılıydı kendi sunucusunda niye lag vardı gibi soruları sorun kendinize.

Velhasıl kelam uzun lafın kısası bana göre ticaret yapacağınız adamın geçmişte, günümüzde başarılı işlere imza atmış olmalı ki size de bu hizmeti versin. Böyle sizlere sözle senet yapıp boş vaatler veren insanlara güvenmeyin. Paranızı güvence altına almak için daha önce yaptığı işleri sorun ve çalıştığı kişilerde doğrudan irtibat kurup bilgi alın. Ne olduğu belirsiz satıcılar yerine başarılı işler yapmış kişilere gidin.

Burada hiç bir satıcıyı karalamıyorum, o yüzden isim vs. vermedim kimseyle de bir husumetim yoktur. Bu tarz konuları görmekten bıktım :D o yüzden böyle bir konu açmak istedim, iyi forumlar...

optimizasyon kolay iştir fakat herkes ayrıntılı yapmaz

Selam, bir şeyi çok merak ediyorum onun için bu konuyu açma gereği duydum. Bu forumda hatta genel olarak piyasada birileri sürekli olarak dolandırılıyor, çevremde de rastlıyorum. Yok efendim en iyisiymiş, yok efendim en kralıymış, yok türkiyede iş yapmıyormuş yok özel durumlardan sunucu açamıyormuş vs. vs. gibi durumlara inanan ve ne olduğu belirsiz adamlardan yüksek meblağlarda alışveriş yapan bilgisiz arkadaşları anlamıyorum.

Sevgili arkadaşlar, bir adam size ben en iyi paketi yapıyorum, +150 oyuncu garantili yapıyorum, 20tps den düşmez gibi şeyler söylüyorsa bunun kanıtını görmeden, adamın yaptığı başarılı işleri görmeden neden balık gibi oltaya atlıyorsunuz ki ?

Bugün bir kara liste daha gördüm -konuyu tam okumadım- arkadaş 1500 liralık optimizasyon, reklam, destek... gibi hizmetleri paket adı altında satın almış ve bir takım sorunlar yaşamış. İşinde başarılı olan bir kimse (eklenti geliştiricilerini ayrı tutuyorum) niye parayla geliştiricilik yapsın, optimizasyon yapsın anlamış değilim.

Günümüz türkiye sunucularında optimizasyon sorununu halledebilen kaç tane sunucu var ki ? Bunları göz önünde bulundurun, ondan sonra birilerinin sözlerine güvenerek ticaret yapın. Bir kimse size bunu söylüyorsa bunu vaat ediyorsa muhtemelen geçmişte bir sunucu mutlaka ve mutlaka açmıştır. Bu adamın bu sunucusu niye kapandı, madem işinde bu kadar başarılıydı kendi sunucusunda niye lag vardı gibi soruları sorun kendinize.

Velhasıl kelam uzun lafın kısası bana göre ticaret yapacağınız adamın geçmişte, günümüzde başarılı işlere imza atmış olmalı ki size de bu hizmeti versin. Böyle sizlere sözle senet yapıp boş vaatler veren insanlara güvenmeyin. Paranızı güvence altına almak için daha önce yaptığı işleri sorun ve çalıştığı kişilerde doğrudan irtibat kurup bilgi alın. Ne olduğu belirsiz satıcılar yerine başarılı işler yapmış kişilere gidin.

Burada hiç bir satıcıyı karalamıyorum, o yüzden isim vs. vermedim kimseyle de bir husumetim yoktur. Bu tarz konuları görmekten bıktım :D o yüzden böyle bir konu açmak istedim, iyi forumlar...
Bireysel satıcılardan çok adı duyulmuş takımlardan satın alımlar yapılmalı. Bu dolandırıcılığı neredeyse 0 a indirecektir fakat sürekli olarak her konuda kendisini en iyi olarak tanıtan ve zaten dolandırıcı oldukları için piyasanın altında fiyat verenler olacaktır.

Ucuz etin yahnisi yenmez

Bireysel satıcılardan çok adı duyulmuş takımlardan satın alımlar yapılmalı. Bu dolandırıcılığı neredeyse 0 a indirecektir fakat sürekli olarak her konuda kendisini en iyi olarak tanıtan ve zaten dolandırıcı oldukları için piyasanın altında fiyat verenler olacaktır.

Ucuz etin yahnisi yenmez
optimizasyon kolay iştir fakat herkes ayrıntılı yapmaz
Dediğim gibi kendini kanıtlamamış; düzgün portföy sunamayan insanlardan alışveriş hiç bir şekilde yapılmaması gerekiyor, takımlar dahil.

Bu tarz hizmetlere ihtiyaç duyan kişiler birazcık bile olsa araştırma yapsalar sorunlarının %80-85 kısmını çözebilecek kaynaklar bulabilirler ancak yapılmadığı için insanlardan parayla "optimizasyon" hizmeti satın alınıyor. Bu forum üzerinde bile Türkçe olarak onlarca konu bulunuyor benim ve birkaç arkadaşımın açtığı konular dahil, buna ek olarak optimizasyon kodlama gibi öğrenmenizi aylar ve yıllarınızı alacak bir şey değil. Ben zamanında zamanımın yettiğince birçok kişiye ücret talep etmeden yardımcı olmaya çalıştım ve hâlâ da olmaya çalışıyorum, bu konuda dolandırılman için gerçekten dolandırılmak istemen gerekiyor.

Kısacası, bir konuda bilgisizseniz önce araştırın ve araştırmalarınız sonucu harekete geçin.

İş yaparken veya bir yerden bir ürün satın alırken verilen vaatlere değil o kişinin iş yaptığı kişilere ve referanslara bakmalısınız, Herkes sana "Ehe sana bi paket yaparım ki 20tps 400on" diyebilir ama herkes sana kaliteli referans sunamaz. Sunacak kişiler zaten böyle vaatler vermez çünkü o kişinin belirli bir standardı ve kalitesi vardır.

Ürün satın alacağınız kişilerin çalıştığı kişilere, Çalıştığı kişilerin yorumlarına ve memnun kalıp kalmadıklarına bakmanızı öneririm.

En iyi optimizasyon hizmeti almak istiyorsanız ulaşın!

Discord: 20TPS pardon *20.00TPS

Daha önceden kişiye yapılmış yorumlar ve memnuniyetler eklenti paketi konusunda oldukça yetersiz ve hatta memnuniyet kanalının dolu olmasına rağmen güvenemeyen kişiler bile çıkıyor. Önemli olan referans ve portfolyo fakat bu ikisi neredeyse hiç kimsede yok

ya yeterli yorum bulacak bir yer yok mesela geçen beni bir youtuber reklam için dolandırdı 400k aboneli gerçek hesap ama ben bundan şikayetçi olabileceğim bir yer falan yok ondan gelen geçen istediğini diyebiliyor

Güvendiğim sevdiğim bir sunucu var idi sunucunun optimizasyonu aşırı olmasada güzeldi bi gün plugin paketi yaptıklarını öğrendim ve biraz konuştuk geliştirici ekibi ile 1000 tlye anlaştık 0 ticaret 0 araştırma bilgisine sahiptim ozamanlar. 500ünü attım yapılıyordu ama map çok sallamasyon yapılmıştı bize herşeyle ilgileneceklerini söylemişlerdi 2 saate yakın bir süre en ufak detayına kadar liste hazırladım yaparız dendi yapılıyor sanıyorduk herşey bir düzmeceymiş. Bana sadece şu soruldu, aniden bizim eski sezon paketimiz güzelmiydi almak istermiydin? bende evet dedim sadece, akşam sordum sunucuya ne oldu durum ne diye şu cevabı aldım "Sildik eski sezon paketini veticez 500tl daha atarsan" bunu duydum "ne" yazdım sadece yıkılmıştım resmen eski sezon paketini istermiydin diye sorduk sende evet dedin bizde sildik dedi. Büyük ihtimalle aternosdan yada bilgisayarıba sadece 1.16.5 purpur yükleyi essentialx world edit ve vault kurduğu sunucudandı resimler...

Selamlar ben İbrahim,

Bazılarınız yukarıda "Ucuz etin yahnisi yenmez", "zaten dolandırıcı oldukları için piyasanın altında fiyat verenler olacaktır." Gibi cümleler kullanan pek çok kişi var. Bu forumda beni bilen bilir McaStudios bünyesinde görmüşsünüzdür, Eğer bir eklenti paketi yaptıysak bunu bir kar güt etmeden yapmaya çalışıyoruz, ya da örnek veriyorum şuan üzerinde çalıştığım bir proje hakkında bahsedeyim, üzerinde çalıştığım projede birçok birbirinden farklı sistemler vb. kullandım. Bu takımda birçok takımında o paketi üst fiyattan satabileceğine eminim. Fakat bu takımı açma amacımız zaten maddi sıkıntı çeken müşterilerimiz ya da sunucu sahibi olma yolunda ilerleyen fakat pakete ayırabileceği miktarın düşük olması sebebiyle daima fiyatları alttan sunmaya çalıştık ki, sunucular açılsın, insanlar bizim paketlerimiz üzerinden bizim emeklerimiz üzerinden tecrübelensin, çok daha iyilerini yapıp sunucusunu daha gelişmiş seviyeye taşısın. Bu nedenle Her ucuz takım yok dolandırıcıdır, yok kötü paket yapar vb. demeyin, En azından olayın ne olduğunu bilin tam anlamıyla kavrayın ve sonrasında mesaj yazın. Burada özel olarak bir kişiye yanıt olarak söylemiyorum ya da bir kanıtlama çaba içerisinde söylemiyorum. Fakat bazen konuşurken çok konuştuklarımıza dikkat edemeyebiliyoruz. Çok kapsamlı konuşuyoruz.

Evet, bilgi insanlara dağıtıldıkça çoğalır ve yükselir. Eğer bu insanlara, sunucu açma ümidinde olan arkadaşlara eğer olanak sağlamıyoruz? ya da neden her gördüğümüz paket yaptırmak isteyen kişiye 2000, 3000, hatta 5000TL Gibi fiyatlar çekiyoruz? veya artık genelleşmiş klasik bir paketi neden 600 - 800TL gibi bir fahiş fiyata satıyoruz? Bu arkadaşlara eğer bu kadar fahiş fiyattan paket satarsak bu arkadaşlar nasıl sunucu açacak, ya da nasıl gelişecekler? Haliyle bilinen takımlar en ucuz 3000TLlik bir paket satarken, dolandırıcı 1000 Lira dediği zaman normal olarak o kişinin başka bir çaresi kalmıyor.

Bu soruları biraz kendimize sorsak mı?

Saygılarımla, herhangi bir sorunuz varsa sorabilirsiniz yanıtlamak için buradayım.

Yurtta Sulh, Cihanda Sulh
1713874910097-jpeg.239486

Neden sayılmasın?
Bu tür durumlarda bildigim kadarıyla platformun bu mesajları paylaşması gerekiyor. Discord da bu konuda ileri bir adım atmıyor. Atıyor olsaydı cc yapan, sanal züppeler ortadan kalkardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl