TR Lokasyon yüksek uptime sağlayan hosting arıyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted Users 128741

Demir Cevheri Gibiyim
Yasaklandı
Elmaslar
28
MarsDC ve Equinix gibi sağlam veri merkezlerinden sunucu sağlayan hosting arıyorum fiyat önemli değil. (DataCasa lokasyon olan hosting önermeyin)

Bulgaristan gibi türkiyeye yakın olan lokasyonlar varsa onlarda olur ping düşük uptime yüksek olsun.

TelepointDC:
- PQ.Hosting
- BgoCloud

NXData:
- Hosterion
- CyberGhost

Birisi bulgar birisi romanya dc'lerin bir göz gezdir.

Merhaba. MarsDC ve Equinix veri merkezleri kurumsal amaçlar için tasarlanmıştır. Bu yüzden ilgili veri merkezlerinde oyun sunucu sağlayan bir hosting bulmanız mümkün olmayacaktır. Eğer ilgilenirseniz Almanya/Hollanda veya Istanbul/Datacasa lokasyon sunabiliriz.
Datacasada kesintiler oluyor Almanyadada ping biraz yüksek oluyor.

Kesintiler veya ping/lag sorunları genellikle operatörlerden kaynaklı oluyor. Bu yüzden bu tarz sorunları muhtemelen diğer veri merkezlerindede yaşayacaksınız.
Almanya türkiyeye uzak olduğu için oluyor çok ping yok aslında 60-70ms ama düşük ping gerektiren bir iş yapıyorum ben.

MarsDC ve Equinix gibi sağlam veri merkezlerinden sunucu sağlayan hosting arıyorum fiyat önemli değil. (DataCasa lokasyon olan hosting önermeyin)
Merhaba,

Web sitemizi inceleyerek sizlere uygun fiyatlı ve performans konusunda sorun yaşamayacağınız paketler önerebiliriz. Olumlu bir düşünceniz olması halinde web sitemizde bulunan iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Web sayfamız:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Whatsapp destek:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl