TR bazında fiyat performans en iyi hosting hangisi acaba?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan XrCya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.050
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XrCya

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
XrCya

Discord:

xrcya#0

Lokasyonu Türkiye olmak üzere fiyat performans olarak en iyi hosting hangisidir acaba?

Türkiyedeki çoğu hosting firmasını inceledim ama tr deki fiyatların çoğu bence baya şişirme ama
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
fiyatları gayet uygun

Sunucu durağına baka bilirsin fiyat performans bir sunucudur kendimde kullandım 160 kişilik aktifim vardı hiç lag yaşamadım.

Ucuz etin yahnisi yavan olur, 300'den aşağıya aldığınız ryzen9 ve i9'un için mülteci kampı gibidir.

bence türkiyeden alınacaksa exoras veya rabisu
ucuz hostinglerden almayın oversold cpu oluyor

Konuma göz atabilirsin ve kararını verebilirsin. Konunun yararlı olduğunu düşünürsen elmas atmayı unutma :slightly:

AWMBilişim kullanıyorum 40 plugin de tek kişi 17mspt :D 1.16.5 sunucu tek dünya var oda world öyle rezil bir durum denemeden önermeyin derim
MSPT ve TPS değerleri çoğunlukla sunucunun optimizasyonuyla alakalıdır, elbette sadece MSPT düşükse yüksek ölçüde makinayla alakalıdır. Kullanan bir tanıdığım vardı sorun yaşamadığı için önerdim geri bildirimin için teşekkürler

MSPT ve TPS değerleri çoğunlukla sunucunun optimizasyonuyla alakalıdır, elbette sadece MSPT düşükse yüksek ölçüde makinayla alakalıdır. Kullanan bir tanıdığım vardı sorun yaşamadığı için önerdim geri bildirimin için teşekkürler
boş paket içinde skript bile yok r9 5900x işlemci durum o şekilde zaten sadece plugin paketi tasarlıyorum sadece oradan sunucu vb açılmaz :D giderim tanıdık firma sahibi var almanya dan fiziksel alırım daha iyi

WebRiva kullanabilirsiniz gayet kaliteli ve güzel bir hosting

Tigercloud (hostavir) benim için efsanedir sizede önerim hem fiyat hemde kalite bakımında gayet güzel makineleri var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl