Tanıtım [TR] Ayaz Bot | Otorol | Sayaç > Gelişmiş 2 kayıt sistemi < [GELİŞMİŞ EĞLENCE VE MODERASYON BOTU]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wizsagagaga

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
80
ayazclanv1.png

? Ayaz Bot Nedir Ne İşe Yarar? ?
Ayaz Bot - Ayaz Developers ekibi tarafından hizmete geçirilen bir Discord Eğlence ve Moderasyon botudur. İçerisinde otorol - sayaç - gelişmiş kayıt sistemi - eğlence komutları ve bir çok şeyi barındırmaktadır.

⛅️ Ayaz Bot Üye Komutları ⛅

Ekran Alıntısı.PNG

☃️ Ayaz Bot Yönetici Komutları ☃️

2.PNG

3.PNG

?Kayıt Sistemi Hakkında?

Botumuz içerisinde 2 adet kayıt sistemi bulunmaktadır. 1. kayıt sistemi kız ve erkek olarak bir yönetici tarafından kayıt edilir.
2. sistem ise genelde tercih edilen a!kayıtol komutudur. Bu komutu yazan kayıtsız üyeler a!kayıtol İsim Yaş yazarak sunucuya otomatik kayıt edilir.
2 sistem içinde a!kayıtlı-rol [Kayıt edilince verilecek rol] ve a!kayıtsız-rol [Kayıtsız rolü] belirlenmelidir. Ekstra olarak botumuza a!kayıtsil yazarak kayıt silme sistemide eklenmiştir.

☔️ Ayaz Bot Bilgileri ☔

Bot Web Sitesi [Yapım Aşaması] :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ayaz Bot [Davet] :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

? Bot Sürüm Notları ?

?a!herkeserolver ve a!herkesdenrolal eklendi.
? a!çekiliş sistemi güncellendi.
?Veritabanı hataları giderildi.

❄️ Botumuz güncellendikçe sitemiz bittikten sonra sitemiz ve bu konu üzerinden bilgilendirilecektir. Bot güncellemeleri veya bir script ekleyip çıkarmamız anında kesinti çok kısa sürmektedir. Ayrıca istek komutlarınızı Discord kanalımızdan veya botu kullandığınız sunucuda a!hatabildir <mesajınız> yazarak bildirebilirsiniz. Konumuz buraya kadardı teşekkür ederim iyi forumlar iyi günler. ❄️

Discord sunucu sahiplerinin sizi tercih etmesi için hiçbir neden sunmamışsınız. Basit üç-beş komut ekleyerek bot yapmak yerine üzerinde düşünülmüş özelliklerin bulunduğu botlar geliştirmeniz dileği ile. İyi forumlar.

Discord sunucu sahiplerinin sizi tercih etmesi için hiçbir neden sunmamışsınız. Basit üç-beş komut ekleyerek bot yapmak yerine üzerinde düşünülmüş özelliklerin bulunduğu botlar geliştirmeniz dileği ile. İyi forumlar.
Henüz beta sürümünde çıkalı daha çok az oldu ve minecraft'a gelirsek server sahipleri için sunucu tanıtımı minecraft sunucu listesi ve eklentiler paylaşımları ile ilgili de bir çok şey eklemeyi düşünüyoruz. Ayrıca web tasarımcısı olarak bir script üzerinde çalışıyorum bot ile aralarını entegre edersem güzel bir şey çıkacak ortaya... üstelik sadece minecraft sunucuları için değil bir kaç oyuna daha destek vermeyi düşünüyorum. Ayrıca tamamen ücretsiz hiç bir premium ayrıcalığı olmayan bir bot çıkarmaya uğraşıyoruz. Yinede yorumun için teşekkürler.

Daha da gelişeceğinizi temenni ediyorum. Ellerinize sağlık.

Üzgünüm fakat daha çok yolun var..

Çok Güzel Bir Bot <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl