Çözüldü TPS Yerlerde Acil Destek Lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Amot

Ziyaretçi
Merhabalar Sunucumda Aniden TPS aşırı düşmeye başladı kontrol ediyim dedim timings le aşırı kötü durum optimizasyon olarak napabilirim sizce
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Lütfen acil yardım lazım 8GB RAM İ9-9900K işlemci var

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayarak buradaki .bat kodunu kullanabilirsin.
Ayriyetten sunucudaki chunkları düşür, mobların lag oluşturmaması için MobStacker eklentisini indir.
Bunları yaparsan tps büyük oranda düzelecektir.

Arkadaşın dediği gibi MobStacker baya etkiliyor TPS'i.Ayrıca clearlagg plugini varsa configinden lagg clear komutunun süresini düşürebilirsin.Server-properties dosyasından view-distanceyi düşürmekte etkiliyor.

Arkadaşın dediği gibi MobStacker baya etkiliyor TPS'i.Ayrıca clearlagg plugini varsa configinden lagg clear komutunun süresini düşürebilirsin.Server-properties dosyasından view-distanceyi düşürmekte etkiliyor.
Sorunu Çözdüm FeatherBoard hata veriyormuş bütün konsol hatalarını çözdüm TPS 20 de hiç düşmüyor

Sorunu Çözdüm FeatherBoard hata veriyormuş bütün konsol hatalarını çözdüm TPS 20 de hiç düşmüyor
Leak eklentiler herzaman sorun cıkartır ve performansı etkiler. Plugin paketinizde leak eklenti kullanmamaya dikkat gösterin.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl