Çözüldü TPS Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PaperSpigot, Spigot'un daha performanslı halidir. Sunucuna büyük ölçüde performans arttır. Timingsler daha detaylı olur.
O Zaman Bana Türkçe Karakter Destekli PaperSpigot İçin Başlat.bat Kodu Atarmısın ?

Kod:
@echo off
title Sunucu Yonetim Kontrol Paneli
:start
echo Sunucu aciliyor...
java -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -server -Xms256M -Xmx3G -XX:-HeapDumpOnOutOfMemoryError -XX:SoftRefLRUPolicyMSPerMB=1000 -XX:-UseCompressedOops -XX:+TieredCompilation -XX:+UseLWPSynchronization -XX:+UseBiasedLocking -XX:+UseFastAccessorMethods -XX:+UseG1GC -XX:+UseStringDeduplication -XX:+ParallelRefProcEnabled -Djava.awt.headless=true -Dfile.encoding=UTF-8 -Dsun.jnu.encoding=UTF-8 -Dsun.stderr.encoding=UTF-8 -Dsun.stdout.encoding=UTF-8 -Duser.language=en -Duser.country=US -Dpaper.playerconnection.keepalive=120 -Dlog4j.skipJansi=true -jar LifeSpigot.jar -nojline -o false --log-append=false --log-strip-color=true nogui
echo Sunucu kapandi. Yeniden baslatilmasini istemiyor iseniz pencereyi kapatin.
echo Gunluk temizlik baslatiliyor..
echo Dosyalar siliniyor...
del \plugins\NoCheatPlus\*.log /q
del \plugins\NoCheatPlus\*.lck /q
del \plugins\NoCheatPlus\*.log.* /q
del \plugins\AntiAura\logs\*.* /q
del \plugins\AuthMe\authme.log /q
del \plugins\bStats\temp.txt /q
echo Dosya silme basarili, sunucu yeniden baslatiliyor..
timeout 5 > nul
goto start

Şöyle Birşey Buldum Türkçe Karakter Desteği Varmı Anlayamadım. Yardımcı Olurmusunuz?

skriptl gerekmedikce kullanma oyuni içerisinde plugin yazıp ss atarmısın dcden SpelTura 7756

ThePizm Dediği Gibi PaperSpigot'u Kullan Optimizasyon Açısından Spigot'a Göre Daha İyidir Ayrıca Timings Raporunu Atarsanız Daha'da Yardımcı Olabilirim. İyi Forumlar.​

Discord Üzerinden Yazarsam Bana Yardımcı Olurmusunuz ?
PaperSpigot'a geçip alacağınız yeni timings raporunu konuda güncellerseniz eğer, yardımcı olacak kişi sayısı da artar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl