Çözüldü TPS Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MehmetOrta

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Premium
Elmaslar
84
Minecraft
xFormyall

Discord:

hawlimehmet

Bana TPS imi Düzeltmem de Yardımcı Olacak Birisi Varmı?

timings atın

Sunucuyu Kapamıştım 10 Ve Ya 15 Dakika Bekleyip Atiyim İsterseniz ?

1602177864640.png

Keşke timings raporu isteyen yeri random ile doldurmayıpta timings koysaydın. Burada TPS mi düzeltmemde yardımcı olacak var mı diye sormak yerine oraya timings koymuş olsan zaten birisi yardımcı olacak. :(

Ekli dosyayı görüntüle 143243

Keşke timings raporu isteyen yeri random ile doldurmayıpta timings koysaydın. Burada TPS mi düzeltmemde yardımcı olacak var mı diye sormak yerine oraya timings koymuş olsan zaten birisi yardımcı olacak. :(
Timings Raporunun Ne İşe Yaradığını Bilmediğim İçin Koymadım Kusura Bakmayın İnşallah Yakın Zamanda Her Detayı Öğrenicem.

Size Attım Diye TPS Değerleri Arttı :/

optimizasyon yapmalısın aşırı skript kullanıyorsun veya skriptler kötü kodlanmış aşırı pl veya lag yapan pl kullanıyorsun eklediğin eklentilerden sonra timings almayı unutma.

optimizasyon yapmalısın aşırı skript kullanıyorsun veya skriptler kötü kodlanmış aşırı pl veya lag yapan pl kullanıyorsun eklediğin eklentilerden sonra timings almayı unutma.
Hiç Skript Kullanmıyorum Sanırım Eklentier Çok Fazla Ve Gereksiz Bu Konuda Bana Yardımcı Olabilirmisiniz ? Ve Crackli Pluginler Kullansam Ne Gibi Sıkıntılar Olur?

Hiç Skript Kullanmıyorum Sanırım Eklentier Çok Fazla Ve Gereksiz Bu Konuda Bana Yardımcı Olabilirmisiniz ? Ve Crackli Pluginler Kullansam Ne Gibi Sıkıntılar Olur?
PaperSpigot, Spigot'un daha performanslı halidir. Sunucuna büyük ölçüde performans arttır. Timingsler daha detaylı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl