Çözüldü TPS SORUNU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alpha4117
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.526
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpha4117

Play.AlphaCraftTR.Net
Elmaslar
37
Minecraft
Hukumdar

Discord:

hukumdar29

Alpha Discord üzerinden sorununu çözücem silebilirsin kanka

Dünyalar içinde WorldGuard hatalı gözüküyor, birde ChestShop.

Oyun içerisinde bulunan gereksiz dünyaları silin. Ayrıca kullanmadığınız ya da uzun değer Skriptleri sunucunuzdan olabildiğince kaldırmaya çalışın. Bu şekilde TPS değeriniz 1-2 fark daha yükseleceğini düşünüyorum. Bunun yanı sıra Yüksek TPS için makine çok önemli bir etkendir.
Bu arada World Guard eklentisi ile alakalı bir sıkıntı varmış gibi gözüküyor. Zaten diğer arkadaş da bahsetmiş. Bir ona da bakarsan güzel olabilir.

Oyun içerisinde bulunan gereksiz dünyaları silin. Ayrıca kullanmadığınız ya da uzun değer Skriptleri sunucunuzdan olabildiğince kaldırmaya çalışın. Bu şekilde TPS değeriniz 1-2 fark daha yükseleceğini düşünüyorum. Bunun yanı sıra Yüksek TPS için makine çok önemli bir etkendir.
Bu arada World Guard eklentisi ile alakalı bir sıkıntı varmış gibi gözüküyor. Zaten diğer arkadaş da bahsetmiş. Bir ona da bakarsan güzel olabilir.
Bunlarla alakası yok timings raporunu incelemeden yorum yapmayın burada yorum kasmak için değil insanlara yardımcı olmak için yorum yapın discord üzerinden yardımcı oluyorum kendisi şu an dışarda geldiğinde düzelticek iyi forumlar

Adalarda hopper lar lag yapıyor. Çok fazla entities var. Hopper ayarlarınızı düzgün yapın.

Bunlarla alakası yok timings raporunu incelemeden yorum yapmayın burada yorum kasmak için değil insanlara yardımcı olmak için yorum yapın discord üzerinden yardımcı oluyorum kendisi şu an dışarda geldiğinde düzelticek iyi forumlar

Açıkçası @Purham ile birlikte haklıyız. Timings raporunu bence incelerken bu bölümü kaçırdınız ya da hiç incelemediniz. Büyük oranlarda World Guard ve Huniler lag yapıyor. Kısacası bu Hunilerin hızlandırılması gerekiyor. Eğer huniler yavaş ise çok Timings düşürebilir. Aşağı kısımlarda ise yine World Guard hataları dikkat çekiyor. Resimde yok fakat kendiniz bakıp inceleyebilirsiniz. İnsanlara boş yere laf ve emoji atmaktan artık vaz geçin!

73313

Açıkçası @Purham ile birlikte haklıyız. Timings raporunu bence incelerken bu bölümü kaçırdınız ya da hiç incelemediniz. Büyük oranlarda World Guard ve Huniler lag yapıyor. Kısacası bu Hunilerin hızlandırılması gerekiyor. Eğer huniler yavaş ise çok Timings düşürebilir. Aşağı kısımlarda ise yine World Guard hataları dikkat çekiyor. Resimde yok fakat kendiniz bakıp inceleyebilirsiniz. İnsanlara boş yere laf ve emoji atmaktan artık vaz geçin!

Ekli dosyayı görüntüle 73313
Hala bilmediğin konu hakkında yorum yapıyorsun hunileri hızlandırmak daha kötü performansı etkiler daha en basit temel şeyi bilmiyorsun bilmediğin şey hakkında fotoğraf atıp aha şu bu sebeplerden diyorsun tek o kısıma bakarak timings incelenmez grafiği inceledin mi ? veya o attığın kısıma detaylı bir şekilde baktın mı bakmadın emoji boşuna koyulmadı foruma istediğim emojiyi atarım

73315
73316
Açık açık entitiler lag yapıyor. Hopper lar vs...

1. 2 tane dünya var 1. Skyblock 2. Spawn "GEREKSİZ DUNYALARI SİLİN" derken neyi kastettiniz ?
2. Sunucu optimize ayarlarını yaptım saten sorun şu an ortaya cıktı
3. Huni İcin en ideal ayar nedir ?
4. worldguard ne gibi bir hata vermiş anlamadım

TEŞEKKÜRLER

Spigot.yml'de ticks-per diye aratınız ve bu şekilde değiştiriniz.

Kod:
ticks-per:
hopper-transfer: 8
hopper-check: 8

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl