Çözüldü TPS Sorunu!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ImpulseV2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 678
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ImpulseV2

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Minecraft
SerkanTR
Merhabalar! sunucum conconcraft ve sunucuda TPS değeri 19,95 civarında iken birden bire 12,50 gibi veya 8,48 gibi değerlere kadar düşüyor ve sunucudaki eklentilerde bir problem göremedim. Sunucuda toplam 64GB ram mevcut conconcraftta ise 24GB ram mevcut sorun nedir ?

TPS ve RAM:
1540913902588.png

TİMİNGS:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Merhabalar! sunucum conconcraft ve sunucuda TPS değeri 19,95 civarında iken birden bire 12,50 gibi veya 8,48 gibi değerlere kadar düşüyor ve sunucudaki eklentilerde bir problem göremedim. Sunucuda toplam 64GB ram mevcut conconcraftta ise 24GB ram mevcut sorun nedir ?

TPS ve RAM:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

TİMİNGS:
Chestcommands plugini çok fazla ram yiyor %111.5.Menülerini kontrol et, çok fazla menün var galiba bunların sayısını azaltmalısın.

Son düzenleme:
Sanırım sunucuda kimse yokken yaptın bu testi ve uzun süreli değil gibi duruyor.

Pek fazla anlamam ama anladığım kadarıyla ChestCommands'dan yaptığın Command: lar çok fazla ve yaklaşık 1.1 - 1.2 arası TPS kaybettirmiş sana
Ama sanırım bir anlık olmuş bu, sanırım bir menüdeki bir şeye çok komut koydun.
Warp komutu da aynı şekilde 1Tps civarı kaybettirmiş anlık. Sanırım chestcommands'daki menü warp menüsü :)
Aynı şekilde
nireload
da sana o civarlarda anlık TPS kaybettirmiş.

Diğerleri kadar önemli değil ama
gc
de birazcık TPS kaybettirmiş. Bu komutları kontrol et diye söylüyorum =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl