Çözüldü TPS SORUNU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zNightLastTR

SilentNetWork
Yasaklandı
Elmaslar
102
Minecraft
zNightLastTR

Discord:

zNightLastTR | EmreCan#8990

Merhaba.
Sunucumda tps sorunu var ve ne yapsam cözemedim.
ASkyBlock da Entity ler Fazla. Stoplag,Mobkill All,ClearLagg Denesemde Düzelmiyor TPS.

Plugin Listem 2 Plugini Calısmasını Durdurduk.
plugin listesi.png

Cpu Degerim.
cpu degeri.png

TPS Oranım
tps.png

Timings Raporum.

Kod:
https://timings.aikar.co/?id=aa2f0ed882fd4af998eeb6f3c213be45
@IrfanDmn

Son düzenleme:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
gösterilenleri yapınız (İngilizce ama neyi yapacağın anlaşılıyor). Ayrıca 8 dünya fazla azaltmaya çalış onları 2 tane nether var. Attığım sayfadaki hopper hızını düşürme işini kesinlikle yap. React ne kadar performansa yardım etse de 6gb ramli bir sunucu için sıkıntılar çıkarabiliyor lag devam ederse React'ı sil. Spawner olarak da Iron Golem kullanıyorsanız MobStacker gibi bir eklenti kullanmanızı öneririm.

Tahminimce Serverinize Yaptığım ziyaret sunucu spawner plugini değil spawner skripti kullanıyorsunuz.
Bundan dolayı skript çok lag yapabilir birde adakitte spawner verilince her oyuncuya spawner geçiyor ki 40 oyuncu olsa 5 spawner olsa = 200 spawner eder.
@SYN_T3SL4 Adlı arkadaşımızın TornadoSpawners pluginini almanızı öneririm.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Şuanda serverinizdeyim. /msg AliEmirBzts.

Son düzenleme:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
gösterilenleri yapınız (İngilizce ama neyi yapacağın anlaşılıyor). Ayrıca 8 dünya fazla azaltmaya çalış onları 2 tane nether var. Attığım sayfadaki hopper hızını düşürme işini kesinlikle yap. React ne kadar performansa yardım etse de 6gb ramli bir sunucu için sıkıntılar çıkarabiliyor lag devam ederse React'ı sil. Spawner olarak da Iron Golem kullanıyorsanız MobStacker gibi bir eklenti kullanmanızı öneririm.
Dediginiz seyi sunucu ilk acıldıgında yaptık. Spawner skript kullanıyorum. Ram yetmiyor olabilirmi ?

Tahminimce Serverinize Yaptığım ziyaret sunucu spawner plugini değil spawner skripti kullanıyorsunuz.
Bundan dolayı skript çok lag yapabilir birde adakitte spawner verilince her oyuncuya spawner geçiyor ki 40 oyuncu olsa 5 spawner olsa = 200 spawner eder.
@SYN_T3SL4 Adlı arkadaşımızın TornadoSpawners pluginini almanızı öneririm.

Şuanda serverinizdeyim. /msg AliEmirBzts.
Suan lag olsa bile spawner skriptimi degistiremem.

Ramden ziyade işlemci yetmiyor gibi görünüyor. Diğer dediklerimi de uygulayın.

Merhaba.
Sunucumda tps sorunu var ve ne yapsam cözemedim.
ASkyBlock da Entity ler Fazla. Stoplag,Mobkill All,ClearLagg Denesemde Düzelmiyor TPS.

Plugin Listem 2 Plugini Calısmasını Durdurduk.
Ekli dosyayı görüntüle 35456
Cpu Degerim.

TPS Oranım

Timings Raporum.

Kod:
https://timings.aikar.co/?id=aa2f0ed882fd4af998eeb6f3c213be45
@IrfanDmn
RAM falan boş iş. 6GB Ram'ın bu sunucuya hayli hayli yetmesi gerek. Full Server Tick %300'lere kadar dayanmış napmışsın sen öyle :D Ilk olarak bu konudan
Hopper'larına güzel bir ayar çek, ayrıca şuradaki eklentiyi yükle bu eklentinin amacı envanter dolduğunda InventoryMoveEvent'i kapatıyor diğer eklentilere böylece ekstra işlem olmuyor
. Ayrıca Skript'inde oyuncuların hareketinde birşeyi denetleyecek bir kod satırın var mı?. Bir de şu dünyalar bayağı fazla olabildiğince azalt ki yüklü kalan Chunk sayın düşsün. Yasin ile neredeyse aynı çözümleri söyledim fakat durum bu yönde Hopper'lar yiyor sunucunu ASkyblock dosyasından limit koy ada başına düşen Hopper sayısına.

RAM falan boş iş. 6GB Ram'ın bu sunucuya hayli hayli yetmesi gerek. Full Server Tick %300'lere kadar dayanmış napmışsın sen öyle :D Ilk olarak bu konudan
Hopper'larına güzel bir ayar çek, ayrıca şuradaki eklentiyi yükle bu eklentinin amacı envanter dolduğunda InventoryMoveEvent'i kapatıyor diğer eklentilere böylece ekstra işlem olmuyor
. Ayrıca Skript'inde oyuncuların hareketinde birşeyi denetleyecek bir kod satırın var mı?. Bir de şu dünyalar bayağı fazla olabildiğince azalt ki yüklü kalan Chunk sayın düşsün. Yasin ile neredeyse aynı çözümleri söyledim fakat durum bu yönde Hopper'lar yiyor sunucunu ASkyblock dosyasından limit koy ada başına düşen Hopper sayısına.
Huni aktarım limiti sizce kac olmalı ?

65 eklenti ve 8 haritayı 6 gb ramla açmaya çalışmak sence de saçma değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl