Çözüldü TPS Sorunu Yaşıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan enesutku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 517
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enesutku

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
enesutku

Discord:

enesutku#2034

Merhaba, 2 gün önce güçlü olması adına Hetzner' dan 64 GB Ram' li dedicated sunucu aldım. Fakat +30 aktiflikten sonra tps değeri 10-15 civarına düşüyor. Chunky ile chunkları yükletip, spigot ve bukkit dosyasından önerilen optimizasyon ayarlarını yaptım.

Bu konuda ne önerirsiniz?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Merhaba, 2 gün önce güçlü olması adına Hetzner' dan 64 GB Ram' li dedicated sunucu aldım. Fakat +30 aktiflikten sonra tps değeri 10-15 civarına düşüyor. Chunky ile chunkları yükletip, spigot ve bukkit dosyasından önerilen optimizasyon ayarlarını yaptım.

Bu konuda ne önerirsiniz?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kullandıgınız plugin paketinizi kontrol edin tps düşüren şeyler olabilir ayrıca 1 den fazla dünya varsa onlarda yapabilir ayrıca oyuncular pistonlar ile devre yapmış olabilme şansı vardır.

Kullandıgınız plugin paketinizi kontrol edin tps düşüren şeyler olabilir ayrıca 1 den fazla dünya varsa onlarda yapabilir ayrıca oyuncular pistonlar ile devre yapmış olabilme şansı vardır.
Teşekkürler lakin spark raporunda srv harici bir sorun göremedim. Onu kaldırdım fakat sorun devam ediyor.

Merhabalar,

Windows Server 2019 yerine Windows Server 2012'ye geçiş yapın. Java 20 yerine Java 17 kurun, Paper yerine Pufferfish veya Purpur geçiş yapın (Pufferfish kurmanızı öneriyorum)

Başlat kodunuzda -Xmx52G bu seçenek yerine -Xmx40G -Xms4G bu seçeneği kullanın.

Şu anda kullandığınız AMD Ryzen 5 3600 işlemcisi size yetersiz gelmeye başlayacaktır, overclock olmadığı için yeterli performansı alamazsınız. İleri de farklı yeni nesil işlemcilere geçmenizi tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl