Çözüldü tps sorunu yaşıyorum acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vianetworkk

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0

Discord:

Lâuren#0031

dostlar bu spark testinden ben anlamıyorum bakabilirmisin?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sunucuda gereksiz bi tps düşüşü var makina süper ram süper herşeyi verdim ama yok yani çözülmüyor bakarmısınız bi neden kaynaklanıyor teşekkürler

1.21.4 build 232 kullanıp deneyin sorun devam ediyorsa discord üzerinden ulaşabilirsiniz.

1.21.4 build 232 kullanıp deneyin sorun devam ediyorsa discord üzerinden ulaşabilirsiniz.
sorunu çözdüm gibi ya ama nasıl yaparım suncudaki restone sistemleri tps düşürüyor önerebiliceğiniz varmı 1.21.4 sürümlü plugin engellemek için

sorunu çözdüm gibi ya ama nasıl yaparım suncudaki restone sistemleri tps düşürüyor önerebiliceğiniz varmı 1.21.4 sürümlü plugin engellemek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
deneyebilirsin. Ayrıca sunucundaki gereksiz mob doğumunu da kapatman gerekiyor. Çok fazla sayıda yarasa gibi oyuna etki etmeyen performans düşüren mob gözüküyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl