#MadNetWork
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 81
- Minecraft
- Police
Discord:
LordOfLast#7186
LordOfLast#7186
LordOfLast#7186
Çoğunu sildim.Çok skript varsa sil.
Çok fazla variable oluşuyor ve eğer farkettiyseniz variables.csv boyutu hergün artmıştır. Gereksiz skript kalmasın ve RAM arttırın.Çoğunu sildim.
Fitemspawner premium
Market
Rulet
Birde skylord ol demir sat gibi skriptler var.
LordOfLast#7186
Evet Dün 50k Variables satırı vardı bu gün 86k. Ramımız 32 GB 24 GB SkyBloğa Veriyoruz fakat değişen birşey yok.Çok fazla variable oluşuyor ve eğer farkettiyseniz variables.csv boyutu hergün artmıştır. Gereksiz skript kalmasın ve RAM arttırın.
Rakam cidden büyük :D Bu çok variable yapan skriptten kurtulmalısın.Evet Dün 50k Variables satırı vardı bu gün 86k. Ramımız 32 GB 24 GB SkyBloğa Veriyoruz fakat değişen birşey yok.
LordOfLast#7186
FitemSpawner Yapıyor Galiba,Rakam cidden büyük :D Bu çok variable yapan skriptten kurtulmalısın.
Skriptle ilgili bir uyarı.FitemSpawner Yapıyor Galiba,
Bunuda kaldırmak için tekrar serveri resetlemek gerekir.
Böyle birşeyde yapmamızın imkanı yok[DOUBLEPOST=1515224464,1515224139][/DOUBLEPOST]Ekli dosyayı görüntüle 17849
Böyle birşey buldum timings kaydında.
Bu nedir yani sorunu nedir yardımcı olurmusunuz.
LordOfLast#7186
Hangi Skript olduğunu göremezmiyiz ?Skriptle ilgili bir uyarı.
LordOfLast#7186
LordOfLast#7186
Büyük olan Sadece FitemSpawner premium var.lag yapan büyük skriptler kullandığından sunucuna lag giriyor olabilir. veya opskyblock oldugu için adalarını büyüten insanlar adalarını büyütürler ama lag olabiliyor sonra.
bana göre skriptle alakalı büyük skriptleri kaldırman dileğiyle.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!