Çözüldü TPS SORUNU & DÜŞÜKLÜĞÜ 1TPS*

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atalente
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 982
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atalente

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
58
Minecraft
Equettin

Discord:

Efe#0001

Sunucumda 1TPS'e kadar düşmeler oluyor redstone sistemlerinden şüpheleniyorum ben bazı oyuncular lag makinesi yapmış

Sunucumda 1TPS'e kadar düşmeler oluyor redstone sistemlerinden şüpheleniyorum ben bazı oyuncular lag makinesi yapmış​

Merhaba Atalente, İlk Olarak Evet Şüphelendiğin Gibi RedStone Sistemleri Sunucuya Zora Sokuyor Gibi Gözüküyor.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Pluginini Sunucuna Kurarak Oyuncuların Sunucuyu Zorlayacak Hızlı Sistemler Yapmasını Engelleyebilirsin.​

RedStoneClockPreventer kullanıyorum onu da mı kurayim?​
Görüğüm Kadarıyla RedStoneClockPreventer Son Güncellemeyi 2015 Önce Gibi Uzun Bir Süre Önce Almış. Bunu Kullanmak Yerine Düzenli Aralıklarla Güncellenen AntiRedstoneClock Pluginini Kullanmanı Öneririm. RedStoneClockPreventer Pluginini Kaldırarak AntiRedstoneClock Kurarsan Daha Verimli Olucakdır.​

Görüğüm Kadarıyla RedStoneClockPreventer Son Güncellemeyi 2015 Önce Gibi Uzun Bir Süre Önce Almış. Bunu Kullanmak Yerine Düzenli Aralıklarla Güncellenen AntiRedstoneClock Pluginini Kullanmanı Öneririm. RedStoneClockPreventer Pluginini Kaldırarak AntiRedstoneClock Kurarsan Daha Verimli Olucakdır.​
Tüm redstone ile yapılan bu tarz lag yapıcak sistemleri yasaklamak istiyorum. Bunun için birşey var mıdır :)

Tüm redstone ile yapılan bu tarz lag yapıcak sistemleri yasaklamak istiyorum. Bunun için birşey var mıdır :)​
Configde Bulunan MaxPulses: Kısmından Engellenicek Olan Sistemin Hızını Ayarlayabilirsin. Default Olarak MaxPulses: 150 Oluyor Dilersen MaxPulses: 250 Falan Yapabilirsin.​

Huni ve Redstone sistemlerinden kaynaklı olacağını düşünüyorum.

Timingsten gördüğüm kadarıyla huni hızı ve miktarı ile oynama yapılmış. spigot.yml dosyasını silip tekrar başlatırsan lag sorununun bir nebze düzeleceğine inanıyorum.

Eğer sorunun devam eder ise discord üzerinden iletişim kurabiliriz.

Huni ve Redstone sistemlerinden kaynaklı olacağını düşünüyorum.

Timingsten gördüğüm kadarıyla huni hızı ve miktarı ile oynama yapılmış. spigot.yml dosyasını silip tekrar başlatırsan lag sorununun bir nebze düzeleceğine inanıyorum.

Eğer sorunun devam eder ise discord üzerinden iletişim kurabiliriz.
Merhaba discord adresiniz nedir? Benimki Efe#0001

Merhabalar, Sorununuz çözüldü ise lütfen belirtiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl