Çözüldü Tps-Ms Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Umut Akar

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Minecraft
dobol

Discord:

Umut#0001

Merhaba arkadaşlar sunucumda kaynaklanan büyük bir sorun hakkında sizlerden yardım almak istiyorum. Sunucu sürümü 1.16.5 Purpur Sunucumda essentials plugininde yaşadığım bir sorun. Sunucumda sadece essentials + multivercone + tab plugini varkenki timings raporume ektedir. Sorunu şoyle soylim oyuncular her world ışınlandığında ms giriyorlar ve tps düşürüyor.

Merhaba arkadaşlar sunucumda kaynaklanan büyük bir sorun hakkında sizlerden yardım almak istiyorum. Sunucu sürümü 1.16.5 Purpur Sunucumda essentials plugininde yaşadığım bir sorun. Sunucumda sadece essentials + multivercone + tab plugini varkenki timings raporume ektedir. Sorunu şoyle soylim oyuncular her world ışınlandığında ms giriyorlar ve tps düşürüyor.
son sürüme geçir

çoğu plugin artık 1.16.5 i desteklememeye başladı destekeleyenlerde sıkça hata veriyor sunucunu 1.17.1 e geçirip rahatlayabilirsin

Optimizasyonu denemek istrsen işine yarıyabilicek bir konu > MC-TR Paper Optimizasyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl