TPS Kafayı Yiyor Ve 10 Kişiden Sonra Sorunlar Çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spark raporu atabilirsen

Üzgünüm ama leak kullanıyorsanız size daha fazla yardımcı olamam. Basitçe size neden leak kullanmamanız gerektiğini şöyle anlatayım;

Örnek olarak X eklentisini verelim. X eklentisinin normal boyutu 10 MB ve lisans sistemi içerisinde mevcut. Bu eklentiyi bir kişi leaklıyor ve lisans sistemini siliyor. Lisans sistemi silinmesine rağmen eklentinin boyutu küçülmüyor, bazen daha da artıyor. Bu da eklentinin içerisine istemeyeceğiniz bir/birkaç kötü amaçlı kodun eklendiği anlamına geliyor. Eğer makine bilgilerinizi doğru verdiyseniz muhtemelen leak eklentiler yüzünden sorun yaşıyorsunuz.
Hocam arkadaşın leak kullanıp kullanmaması bizi ilgilendirmez.
Şikayetiniz var ise şikayet edin geçin.

Arkadaş daha öncesinde kullandığını böyle sorunlar olmadığını belirtmiş sürekli.

Lütfen kişinin leak kullanmasının sizi ilgendirmedigini ve sorunun çözümüne katkıda bulunacaksınız konuya yorum atın sürekli leak leak demeyin.

Kullanan kişilerin %99 u zaten zararlı
yazılım içerebileceğini biliyor bunların.

64gb ram ryzen 9 (1.8.8 sunucusu)
Detaylı loglari ve spark raporunu atarmisiniz

Son düzenleme:

Arkadaş daha öncesinde kullandığını böyle sorunlar olmadığını belirtmiş sürekli.

Lütfen kişinin leak kullanmasının sizi ilgendirmedigini ve sorunun çözümüne katkıda bulunacaksınız konuya yorum atın sürekli leak leak demeyin.

spark raporu atabilirsen

birazdan atıyorum

spark raporu atabilirsen

timings raporu bu sunucu bayılmış gene açılınca spark logunu da atıcam

Son düzenleme:

Sizinle leak konusunda fazla uğraşmıştım diye hatırlıyorum, sanırım kuyruk acınız o yüzden.

MineResetLite eklentisini kaldır gör etkiyi :D

Sizinle leak konusunda fazla uğraşmıştım diye hatırlıyorum, sanırım kuyruk acınız o yüzden.
Çok şükür sizinle daha önce konuştuğumu hatırlamıyorum ve sizinle uğraşacak kadar düşmedik

V
Ve bir dahaki bu tarz sözler kullanırsanız yetkililer ile iletişime geçeceğim.

Burası babanızın ahırı değil saygılı olmayı öğrenin lütfen.

Yardım konusunu tartışmaya çevirmeye gerek yok. Bilgisi veya önerisi olan yazsın. Aranızdaki meseleleri çeşitli platformlar sayesinde çözebilirsiniz ama burası yardım yeridir. İyi forumlar dilerim.

Yardım konusunu tartışmaya çevirmeye gerek yok. Bilgisi veya önerisi olan yazsın. Aranızdaki meseleleri çeşitli platformlar sayesinde çözebilirsiniz ama burası yardım yeridir. İyi forumlar dilerim.
Kesinlikle katılıyorum yardım konusuna saçma sapan ithamlarda bulunmak, kışkırtmaya çalışmak gereksiz

hClaims'in eski sürümlerinde lag problemi ve save problemi var bu lag yaptırıyor ayrıca TacoSpigot yerine PandaSpigot'a geçiş yapın. Kırılmış LPX'e updater.class virüsü ekliyorlar sunucunuza updater.class virüsü bulaşmış olabilir lpx jara sağ tıkla > winrar ile aç diyip updater.class var mı yok mu kontrol edin bildirin.

hClaims'in eski sürümlerinde lag problemi ve save problemi var bu lag yaptırıyor ayrıca TacoSpigot yerine PandaSpigot'a geçiş yapın. Kırılmış LPX'e updater.class virüsü ekliyorlar sunucunuza updater.class virüsü bulaşmış olabilir lpx jara sağ tıkla > winrar ile aç diyip updater.class var mı yok mu kontrol edin bildirin.
updater.class yok,hclaimsin bu sürümünü daha önce aynı hostta kullanmıştım sorun yoktu ve sunucum titanyumpvp sunucusu tacospigot kullanmam zorunlu.

hocam haritalarınızı yeni bir sunucu dosyasına aktarın ve paper jarı yenileyin tek tek pluginleri aktarın bir kez başıma gelmişti sorun çıkan plugin gözünüze çarpacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl