Çözüldü TPS Düşüşü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrAvci

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
39
Minecraft
MrAvci

Discord:

mravci

Arkadaşlar minecraft sunucum için tps değerlerini iyileştirmek için tonla şey denedim ama işe yaramıyor
1701616254493.png
1701616273415.png

Makina Ryzen9 5950x 16GB (bungee olduğu için 12gb verdim) Bu değerler sunucuda 12 kişi varken oluşuyor böyle bir makina 12 kişiyi taşıyamıyormu cidden veya ben nerede yanlış yapıyorum artık bilemiyorum

Sunucu sürümünüz ve Timings raporu gibi bazı bilgilendirilmelere ihtiyacımız var hocam.

Aksi takdirde sorununuzun kaynağını hayal gücümüze bağlı olarak çözeceğiz gibi duruyor.

Spigot,paper,purpur yml gibi dosyalarda hiç optimize yaptınız mı,aşırı fazla entitie var gibi duruyor herhangi bir sınırlama yok büyük ihtimal,onun dışında kullandığınız vdsin işlemcisi nedir

Spigot,paper,purpur yml gibi dosyalarda hiç optimize yaptınız mı,aşırı fazla entitie var gibi duruyor herhangi bir sınırlama yok büyük ihtimal,onun dışında kullandığınız vdsin işlemcisi nedir
Hocam zamanında optimizasyon amaçlı ayarlamalar yapıldı ama şahsen neler yapıldı bilmiyorum önerdiğiniz bir optimizasyon ayarı varsa atarsan sevinirim
İşlemxi: Ryzen 9 5950x

Merhabalar,

SpawnerMeta kullanmayın (Yükseltilebilir veya ekstra konfigürasyon ile detaylandırabilen spawner eklentileri pek sağlıklı çalışmıyor bunun yerine SilkSpawner bukkit.org sürümü kullanın.
WildStacker kullanmayın (Yüklenmemiş chunk etrafında ki mobları toplayıp ekstra lag yapıyor)
SuperVanish kullanamayın (Gereksiz protocollib kullanıyor)
ExploitFixer kullanmayın (1.8 sürümden sonra gereği yok)

Bazı eklentilerinizi leak olarak gördüm, bu leak eklentileri kaldırın özellikle ShopGui+ leak ise ekstra lag yapar.
Paper yerine Pufferfish 1.18.2 kullanıp chunk ile ilgili ayarlamalar yapın.

Merhabalar,

SpawnerMeta kullanmayın (Yükseltilebilir veya ekstra konfigürasyon ile detaylandırabilen spawner eklentileri pek sağlıklı çalışmıyor bunun yerine SilkSpawner bukkit.org sürümü kullanın.
WildStacker kullanmayın (Yüklenmemiş chunk etrafında ki mobları toplayıp ekstra lag yapıyor)
SuperVanish kullanamayın (Gereksiz protocollib kullanıyor)
ExploitFixer kullanmayın (1.8 sürümden sonra gereği yok)

Bazı eklentilerinizi leak olarak gördüm, bu leak eklentileri kaldırın özellikle ShopGui+ leak ise ekstra lag yapar.
Paper yerine Pufferfish 1.18.2 kullanıp chunk ile ilgili ayarlamalar yapın.
Hocam öncelikle destek ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim ve tüm herşeyi sırayla açıklayayım sizin de çözüm öneriniz varsa yazarsanız sevinirim...

- SpawnerMeta para ile yükseltiliyor ve sunucuda yükseltilmiş yüzlerce spawner vardır spawner plugnini değiştirirsem paraları da iade etmem gerekir
- WildStacker spawnermeta için yüklü zaten onu değiştirirsem bu sistemi de değiştiririm ama alternatif bir plugin gerekmez mi?
- SuperVanish işe yarayan bi eklenti ama tek işe yaradığı kısım vanish geçince chatta çıktı mesajı yazması skriptle kolayca hallederim hemen değiştiriyorum
- ExploidFixer, Sunucumuza yakın bir tarihte saldırı oldu ve bize bunun bir exploid saldırısı olduğunu söylediler bu sebeple yükledik aylık para ödüyorum kullanmamayı bende isterim :D (nasıl saldırdıklarının videosu bile var adam youtube linki attı)
- Leak eklentileri daha tam bitiremedim hocam leak kullanmamın tek amacı paketi hızlı hazırlamak ve maddi durum iyileşince satın almaktı birsürü plugini bu şekilde yerine koydum shopgui+ da yerine koyamadıklarımdan hala leak kullanıyorum
- Sunucunun sürümünü direkt değiştirmek sunucuya herhangi bir zarar verir mi? Direkt paper.jar ı silip puffer kursam sorun olmaz mı yani, ve pufferfish ile chunk ayarlamaları nasıl yapılır?

Yardım ederseniz minnet duyarım hocam iyi günler iyi forumlar...

quezly.net/discord adresinden bilet açarsanız ücreti karşılığında yardımcı olabiliriz.
Not: sağlayıcı, kırık eklenti veya eklediğiniz skriptlerden biz sorumlu değiliz hepsinin çözümünü ararız optimize ederiz. Gereken durumlar da eklenti yazabiliriz skript yerine. Optimize satın aldığınız için de indirim yaparız.

realisticseasons plugman unload atıp tps değerlerine bakar mısın

benimde basima geldi genelde powerranks veya skquery kullaniyorsan oluyor bu sorun dedigim iki plugini kontrol edebilirmisiniz acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl