Çözüldü TPS düşüklüğü!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jakae
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.978
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jakae

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Jakae

Discord:

mhemir#5753

Merhaba Survival serverimde bugün 30 oyuncu varken birden TPS düştü ve çoğu oyuncuyu oyundan attı. TPS düşüklüğünü Spawnerlardan dolayı olduğunu düşünüyorum çok fazla spawner var bunu nasıl engelleyebilirim?

timings atar mısın

Kesin olarak spawner olduğunu düşünüyorsanız mob stacker tarzı eklentiler işinizi görebilir.

makinenizin özellikleri nedir ?

5GB Ram ramle ilgili midir yükseltsem geçer mi?
ram ddr3 ise ve makineniz e5 ise isterseniz 200 gb yapın işe yaramaz.Minecraft artık Ddr4 ramle bile makinelerin canını çıkarıyor.

ram ddr3 ise ve makineniz e5 ise isterseniz 200 gb yapın işe yaramaz.Minecraft artık Ddr4 ramle bile makinelerin canını çıkarıyor.
  • 5 GB
    DDR3 RAM (Bellek)
  • 4 Çekirdek İşlemci
    Intel Xeon E5-2697 v2 / x5690 / x5675 / x5670

• 5 GB
    DDR3 RAM (Bellek)
  • 4 Çekirdek İşlemci
evet tahmin ettiğim gibi.O makineler artık çöp.2009 sürümlü eski makine.Sizin amd makinelere geçmeniz gerekiyor.Ben de kullandığım için biliyorum ne yaşadığınızı.

Sunucunuzu optimize ettirmeyi deneyebilirsiniz. Makine işlemcisini değiştirmeyi ve ramını yükseltmeyi, gereksiz eklentileri silmeyi vs. gibi şeyler performansı arttıracaktır.

Sunucunuzu optimize ettirmeyi deneyebilirsiniz. Makine işlemcisini değiştirmeyi ve ramını yükseltmeyi, gereksiz eklentileri silmeyi vs. gibi şeyler performansı arttıracaktır.
Optimizeyle geçmez bro.Makine 2009'dan kalma makine.Tabiri caizse 12 senelik makine ve ramler eski.Şuan benim normal pcmde 32 gb ddr 4 2933 mhz ram var gene canını okuyor minecraft.Sence sunucu dayanabilir mi bu tarz eski makinelerde.

• 5 GB
    DDR3 RAM (Bellek)
  • 4 Çekirdek İşlemci
Sunucunuzda Tile Entity ve Normal Entityler lag yapıyor bu nedenle chunk sınırı koymalısınız yukarda verilen gereksiz yanıtlara aldırış etmeden dediklerimi yapmanız sorunu çözecektir.

Optimizeyle geçmez bro.Makine 2009'dan kalma makine.Tabiri caizse 12 senelik makine ve ramler eski.Şuan benim normal pcmde 32 gb ddr 4 2933 mhz ram var gene canını okuyor minecraft.Sence sunucu dayanabilir mi bu tarz eski makinelerde.
Hocam Ryzen9 isterdimde onlarda çok pahalı. 200TL server tutmadan ödemek istemem ama risk almak gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl