Çözüldü TPS DÜŞMESİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet242442
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 505
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmet242442

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
26
Minecraft
apple3bule4

Discord:

Klaus Mikaelson#3333

Arkadaşlar serverimde 10 gb ram var tps değeri 19 oluyor sonra küçük laglar girip 7 tpsye kadar düşebiliyor sonra geri 19 a yükseliyor yardım edrmisiniz timing yapınca paste yapınca şöyle bir link geliyor
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
lütfen yardım edermisiniz serverdeki oyuncular lagdan blok koyamıyor

Son düzenleme:
10gb sunucuda Lag nasıl yapıyorsanız helal olsun yani spawnerden spawn mı yapıyon artık?

server hard skyblock 19gbken bile lag vardı ramı düşürttüm serverde hiç spawner yok 30 plugin var
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

yardım edecek yokmu ? :D lütfen

server hard skyblock 19gbken bile lag vardı ramı düşürttüm serverde hiç spawner yok 30 plugin var

yardım edecek yokmu ? :D lütfen
19gb olduğuna eminmisin gerçekten yani öyle bir şey biraz zor lag gibi

eminim ama makinenin cpu su 50 lerde falan oluyor

teşekkür ederim deniyeceğim hostingin discordundan yardım aldım lag oranı biraz düştü

Ip 185 ile mi basliyo benim makine dun ani tps dustu

hayır 185 ile başlamıyor

Him dedim ayni sunucuyu kullaniyoz ben bati kullaniyom dun makine kaynakli dustu

Timings linkine gitmiyo plugin listeni atarmisin gereksiz plugin varmi diye bakalim

Son düzenleme:
Sorun hala devam ediyorsa ve buradan doğru kesin bir cevap alamıyorsanız, hostinginiz ile yakın temasa geçmeyi deneyin. Size en çok Hostinginiz yardımcı olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl