Mehmetefe123
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 5
- Minecraft
- Mehmetefe10
Discord:
Mehemthefe#1012
Mehemthefe#1012
amoreas
Makinenizi öğrenebilirmiyim ?merhaba sunucumun tps i düşüyor tps düşüncede lag çıkıyor
Mehemthefe#1012
8 cpu xenonMakinenizi öğrenebilirmiyim ?
amoreas
Mehemthefe#1012
Spigot yerine Paper kullanın.
amoreas
Mehemthefe#1012
Bulamadım ki bende hangisi
Sorun görünmediğinden Leak eklentilerle alakalı diyebilirim ?
Mehemthefe#1012
paper yaptım bu sefer ping sorunu düzeldi ama tps yerlerde 6-7 kişi iken sunucu 2 tps i gördüSpigot yerine daha optimize fork'lardan birine geçmeni tavsiye ederim. Dosyaların bozulacağını sanmıyorum. Yedekleme yapıp deneyebilirsin.
graffie#5512
Mehemthefe#1012
deniyorum inş olurRehber - Minecraft Serveri Optimize Etme, Düşük TPS sorunun sebepleri ve çözüm yöntemleri
Çoğu sunucu sahibinin şikayet ettiği önemli bir sorun vardır. O da bir türlü yükselmeyen TPS problemi. TPS değerimi nasıl 20.00'a sabitlerim? Nedir yahu bu TPS sorunu neden kasıyor bu sunucular? Gelin tüm sebepleriyle bunları açıklayalım ve Çözüm yolları için uğraşalım. Minecraft...www.mc-tr.com
Bu konuyu inceleyip optimize etme konusunda eksiklerin varsa düzeltmeni öneririm. Ayrıca Sunucu Yönetimi kategorisindeki diğer konuları da inceleyip optimizasyon konusunda da bilgi birikimi yapmalısın. Eğer İngilizce bilgin varsa Spigot forumunda da benzer konular mevcut, onları da inceleyebilirsin.
emre.#4570
sunucuya bir oyuncu girince mi tps düşüyor yoksa normal birşey olunca tps düşüyormerhaba sunucumun tps i düşüyor tps düşüncede lag çıkıyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!