Çözüldü TPS değerlerim 9 a düştü birden.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BlackKpoT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.812
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorunun çözümünde biraz yol katettim.

@LeBlach hocamın dediği gibi. Spigot ve server properties dosyalarında bulunan view distance: 10 yazarını 4 e düşürdüm. Gereksiz haritaları sildim. Skript paketimin arasında bulunan otomatik event skriptini sildim (every 5 hour komutu içeriyordu lag yapabileceği söylendi). Akşam olunca oylama yapma skriptini kaldırdım ( at 7pm içeriyordu). Şuanda 17 tps alıyorum 20 online da başka yapabileceğim var mı?

30 dakikalık timings raporu:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Sorunun çözümünde biraz yol katettim.

@LeBlach hocamın dediği gibi. Spigot ve server properties dosyalarında bulunan view distance: 10 yazarını 4 e düşürdüm. Gereksiz haritaları sildim. Skript paketimin arasında bulunan otomatik event skriptini sildim (every 5 hour komutu içeriyordu lag yapabileceği söylendi). Akşam olunca oylama yapma skriptini kaldırdım ( at 7pm içeriyordu). Şuanda 17 tps alıyorum 20 online da başka yapabileceğim var mı?

30 dakikalık timings raporu:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
oto event lagg yapmaz 5 saatte bir çalışıyor alakası yok.

Sanırım makine sorunlu hostinginizi değişin 20 kişide bu yapıyosa
Çözüm olarak spigot bukkit paper optimize et acilen paperspigot geç bide saldırıda yapıuo olabilirler custompayloadfixer yükle
Gereksiz pluginleri sil skriptleri azalt alphachest yerine playervault geç lockette yerine lockettepro geç bide console hatalatını atarsan bakabilirim

Sanırım makine sorunlu hostinginizi değişin 20 kişide bu yapıyosa
Çözüm olarak spigot bukkit paper optimize et acilen paperspigot geç bide saldırıda yapıuo olabilirler custompayloadfixer yükle
Gereksiz pluginleri sil skriptleri azalt alphachest yerine playervault geç lockette yerine lockettepro geç bide console hatalatını atarsan bakabilirim
AlphaChest ten PlayerVault a geçsem sandıklarındaki eşyalar gidecek. TacoSpigot kullanıyorum, PaperSpigot a geçince bazı pluginler çalışmıyor.

Birkaç eklenti çakışma yaşıyor, aynısı başıma geldi. Bu eklentileri bulup bir tanesini kaldırmalısınız veya çakışmasını önlemelisiniz. Bir de daha önce yaşamadıysanız sorunun kesinlikle bu olduğunu düşünüyorum.
katılıyorum benim plugin paketimdede tps sorunu yüzünden çalışmalar durdurulmuştu çakışan pluginler tespit ettim ve kaldırdım tps tekrar 19 lara çıktı.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kaliteli bir Survival Paketi için bizi tercih edebilirsiniz

REALSURVİVAL Tıkla Ve paketi incele

katılıyorum benim plugin paketimdede tps sorunu yüzünden çalışmalar durdurulmuştu çakışan pluginler tespit ettim ve kaldırdım tps tekrar 19 lara çıktı.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kaliteli bir Survival Paketi için bizi tercih edebilirsiniz

REALSURVİVAL Tıkla Ve paketi incele
Çakışan pluginleri nasıl tespit ettiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl