Çözüldü TPS Değerleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TitanTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.029
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TitanTR

Web Geliştiricisi
Elmaslar
21
Minecraft
TitanTR
Merhaba. Sunucuda TPS değerleri ne olmalı? 4 kişi iken 19.96 oluyor bu iyi midir? Bir de i7 7700 işlemci bulunan makineye 5 tane sunucu kurdum. Bu sıkıntı yaratır mı? Şimdiden teşekkürler.

Sunucunuzda ne kadar gb var ? Ve 5 tane sunucu kurmuşsunuz, hepsine ayrı ayrı kaç gb verdiniz ?

Tps değeri gayet normal max TPS değeri 20 dir TPS 20 ye ne kadar yakın ise o kadar iyidir. Sunucu konusuna gelecek olursak bu konu rame bağlı birazcık. İşlemci gayet güzel.

10 GB RAM var. SkyBlock 4 GB, Lobi 1 GB, FakeLobi 512 MB ve Skywars 1.5 GB. Hepsinin tps değerleri 19.92 üstü. BungeeCord 2 GB verdim. 1 GB'de makineye ayırdım.

Merhaba, sunucunuzun RAM miktarı vs. gayet uygun gözüküyor fakat sunucunun 30-40 kişi olduğunda olan TPS değeri önemlidir.

10 GB RAM var. SkyBlock 4 GB, Lobi 1 GB, FakeLobi 512 MB ve Skywars 1.5 GB. Hepsinin tps değerleri 19.92 üstü. BungeeCord 2 GB verdim. 1 GB'de makineye ayırdım.
Ram uygun dostum. Eğer TPS düşmesi yaşarsan konu açarsan biz yardımcı oluruz.

Eklentilerin güzel optimize edildiği düşünülürse bu özellikler ile kaç kişi girebilir sunucuya rahat bir şekilde? Upload hızı 900 Mbps çıktı testte.

50 Kişi rahat alır diye tahmin ediyorum.

Eklentilerin güzel optimize edildiği düşünülürse bu özellikler ile kaç kişi girebilir sunucuya rahat bir şekilde? Upload hızı 900 Mbps çıktı testte.

Bu sorduğun soru her özelliğe göre değişir. 40-50 kişi rahat idare edersin.

Skyblockta çok spawner varsa yetersiz kalabilir. Skywars 20 oyuncuyu geçerse yetersiz kalabilir. Arttırmanı veya sunucu sayısını azaltmanı tavsiye ederim.

Skyblockta çok spawner varsa yetersiz kalabilir. Skywars 20 oyuncuyu geçerse yetersiz kalabilir. Arttırmanı veya sunucu sayısını azaltmanı tavsiye ederim.
Öneriniz için teşekkür ederim. Düşüneceğim. Birde BungeeCord RAM'i ne kadar olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl