Çözüldü TPS değeri iyimi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MuratEfe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.850
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MuratEfe

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
22
Sunucu 20 kişi olduğunda ss aldım ;
2018-01-29_00.02.02.png

TPS değerlerim iyimi ?

Çok fazla dünya var gereksiz dünyaları kaldır, Skriptlerinden satır sayısını azalt ayrıca gereksiz skriptleri kaldır,
on break of 42: gibi olan yerleri on break of iron block (block id si yerine block ismi): yazarak düzelt. TPS düzelicektir Normal TPS düzeyleri 18 - 20 arasıdır

Itemspawner kullanıyorsanız normal.

gereksiz skript ve dünyaları silip 13 değerine çıkardım 4 tanede boş pl var akşam onlarıda silerim itemspawner skripti kullanıyorum

Gereksiz pl leri silmenin hariciyetinde eğer millet adasına öylesine itemsp koyup itemler boşluğa düşüyorsa o da lag yapabilir. Ayrıca moblar Yüklenmemiş chunk'lara düşerse Chunk bugu olur lag yapar. Mob doğmasının gerekmediği dünyalarda mob doğmasını yasakla.

Timings tutup buraya at.

Warpları vs bir dünyaya toplarsanız bir nebze de olsa tps oranın artar. Tabi gerekz skript ve pluginleri de ilmen lazım.

Ne kadar fark etti bakın.

Timings raporunu inceledim, itemSpawnerler'in attığı itemler lag yapıyor. bir sınırlama getirebilirsin ama oda oyuncu kaybetmene sebebiyet verir. ASkyBlock çok cpu harcıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl