Çözüldü TPS çok düşük

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.656
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farkındaysanız ana sorunu 2. madde de açıkladım zaten.
3 oyuncusu olan bir yerde block kırma eventi dönmesi sorun çıkartıyorsa makine ile alakalı olacağını düşünüyorum ve kocaman bir şekilde aikarı göstererek başlamışsın. Önyargıyla yaklaşmam normal olduğunu düşünüyorum

Hocam edit skripti var orjinal hali 128 tane kırınca 64 tane geliyordu onu değiştirdim 1 tane kırınca 1 yosunlu taş silsin 1 coin versin diye ayarladım.

Kod:
on break of mossy_cobble_stone:
    if {xcoin::%player%} is false:
        if player has 1 mossy_cobble_stone:
            remove 1 mossy_cobble_stone from player
            add 1 to {coin::%player%}
            set action bar of player to "&6Coin &8» &fYosunlu Taş dönüştürüldü! &aMevcut Coin: &e%{coin::%player%}% &6⛁"
    else:
        if player has 2 mossy_cobble_stone:
            remove 2 mossy_cobble_stone from player
            add 2 to {coin::%player%}
            set action bar of player to "&6Coin &8» &fYosunlu taş Dönüştürüldü! &aMevcut Coin: &e%{coin::%player%}% &6⛁"

Hocam edit skripti var orjinal hali 128 tane kırınca 64 tane geliyordu onu değiştirdim 1 tane kırınca 1 yosunlu taş silsin 1 coin versin diye ayarladım.

Kod:
on break of mossy_cobble_stone:
    if {xcoin::%player%} is false:
        if player has 1 mossy_cobble_stone:
            remove 1 mossy_cobble_stone from player
            add 1 to {coin::%player%}
            set action bar of player to "&6Coin &8» &fYosunlu Taş dönüştürüldü! &aMevcut Coin: &e%{coin::%player%}% &6⛁"
    else:
        if player has 2 mossy_cobble_stone:
            remove 2 mossy_cobble_stone from player
            add 2 to {coin::%player%}
            set action bar of player to "&6Coin &8» &fYosunlu taş Dönüştürüldü! &aMevcut Coin: &e%{coin::%player%}% &6⛁"
Bu Skript'de bir sorun gözükmüyor. Şimdi sürekli hızlı bir şekilde blok kırmayı deneyin ve bu sırada yine Timing raporu tutun. Sorun düzelmiş olması gerekiyor.

sanırım sunucu sürümü 1.16ydı, xeon işlemciler yetersiz kalır 1.14+ için, ryzen veya intel i9'a geçmeniz gerekiyor.
1.8 sürüm hocam. ama papermcnin taban sürümü 1.12, viaversion ile 1.8 de giriş yapılabiliyor ana sürüm 1.8

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl