MageFX
grind
1.12.2 de MSPT varmı bilmiyorum ama /tps yazmayı deneyin göremezseniz spark indirip spark raporu üzerinden bakabilirizTamam hocam. Bir de MSPT demiştin, ona nerden bakabilirim?
1.12.2 de MSPT varmı bilmiyorum ama /tps yazmayı deneyin göremezseniz spark indirip spark raporu üzerinden bakabilirizTamam hocam. Bir de MSPT demiştin, ona nerden bakabilirim?
1.12.2 de MSPT varmı bilmiyorum ama /tps yazmayı deneyin göremezseniz spark indirip spark raporu üzerinden bakabiliriz
Yorum yapmak için yorum yapma adam kaldırdı zaten @theultimatelord zaten yan hesapsın.leak pluginlerin içine performans düşürücü kodlar ekliyorlar op açıkları yaratıyor sunucunuzu riske atmamak için silin
Bu değerlerde mspt yazmıyor maalesef pek yardımcı olamayız sadece plugin eksiltmenizi önerebiliriz ve makinenizi güçlendirmenizi önerebiliriz
Hocam timings raporunu aldım 10 15 dakika sanırımYorum yapmak için yorum yapma adam kaldırdı zaten @theultimatelord zaten yan hesapsın.
Bu değerlerde mspt yazmıyor maalesef pek yardımcı olamayız sadece plugin eksiltmenizi önerebiliriz ve makinenizi güçlendirmenizi önerebiliriz
leak pluginlerin gerçek yüzünü söylüyorum foruma yeni katıldım boş yere yorum yapmayınYorum yapmak için yorum yapma adam kaldırdı zaten @theultimatelord zaten yan hesapsın.
başkalarına yan hesap demeden önce kendinize bakın sanki 1 yıldır forumdasiniz adam doğru demiş leak plugin yüzünden kaç kişinin sunucusu patladı şuan patlamaması patlamiyacagi anlamına gelmezYorum yapmak için yorum yapma adam kaldırdı zaten @theultimatelord zaten yan hesapsın.
Semih#0942
ezranks için çok fazla alternatif zaten var en olmadı deluxemenusle veya skriptle bile yazarsın. Shopguiplus yerine de economyshopgui öneririm. Hem hazır Türkçe ve özellikleri de gayet yeterli.leak eklenti biraz var hocam ama pek sıkıntı çıkarıyor gibi durmuyorlar :)
AdvancedMonthlyCrates
EZRanksPro
JetsPrisonMines
GrimReaper
ScratchCards
SuperTrailsPro
ProQuests
MiniBoardGames
MagicalEvents
ShopGUIPlus
Chestlockgui
deichor
Aikar flagları ram dışında pek etki edeceğini sanmıyorum, olay TPS Loss. Çözüm olabilir, aikar flagı güzel bir şey ancak aradığımız şey tam efektif olarak bu değil.Kimse üstüne alınmasın fakat sana sunulan çözümler yanlış. Görüntülerle birlikte sorunları buraya bırakıyorum.
Öncelikle başlatıcı kodun hatalı. Zaten Timing raporunda da kocaman şekilde yazıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 207443
AutoPickup eklentisi ve Skript blok kırma eventi sunucunu çok fazla yoruyor. Zaten bu yüzden blok kırınca oluyor yalnızca.
Ekli dosyayı görüntüle 207444
Son olarak arkadaşların da dediği gibi tabii ki çalıntı eklenti kullanmanı önermeyiz. Fakat bunun sebebi sunucuna zarar verebilecek olmasından ziyade yapımcısına karşı saygısızlık ve üretimi desteklememe durumudur.
deichor
Farkındaysanız ana sorunu 2. madde de açıkladım zaten.Aikar flagları ram dışında pek etki edeceğini sanmıyorum, olay TPS Loss. Çözüm olabilir ancak aradığımız şey tam efektif olarak bu değil.
AutoPickup sildim hocam. başlangıç kodunu bununla değiştireyimmi?Kimse üstüne alınmasın fakat sana sunulan çözümler yanlış. Görüntülerle birlikte sorunları buraya bırakıyorum.
Öncelikle başlatıcı kodun hatalı. Zaten Timing raporunda da kocaman şekilde yazıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 207443
AutoPickup eklentisi ve Skript blok kırma eventi sunucunu çok fazla yoruyor. Zaten bu yüzden blok kırınca oluyor yalnızca.
Ekli dosyayı görüntüle 207444
Son olarak arkadaşların da dediği gibi tabii ki çalıntı eklenti kullanmanı önermeyiz. Fakat bunun sebebi sunucuna zarar verebilecek olmasından ziyade yapımcısına karşı saygısızlık ve üretimi desteklememe durumudur.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!