Çözüldü TPS çok düşük

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.656
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serat

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
30
Hocam sunucumda tps çok düşük neden olabilir

tps 19.50 civarlarında geziyor ama kırılan bloklar laglı oluyor geliyor gidiyor

Hocam sunucumda tps çok düşük neden olabilir

tps 19.50 civarlarında geziyor ama kırılan bloklar laglı oluyor geliyor gidiyor
Logunuzu ve timingsinizi tamamen atar mısınız? Ayrıca MSPT değeriniz normalmi?

Sunucunuzda çok fazla gereksiz plugin bulunmaktadır, clearlag, worldeditcrashfix gibi şeyleri kaldırmanızı öneririm ayrıca leak olarak kullandığınız pluginlerden gereksiz olanları kaldırın. En azından o kaldıracağınız gereksiz leak pluginler sorun çıkartmaz.

Durumum olmadığından leak hocam :(
TokenEnchant sorun yapıyor gibi duruyor leakler yerine alternatiflerine yönelebilirsin mesela lagasist kullanmak zorunda değilsin. Leaka yönlendirmek te istemem ama özellikle blackspigottan indirdiysen kesinlikle kaldır onu.

Hocam dediğiniz pluginlerle birlikte bir kaç plugin sildim. Sunucuyu tekrar açıp timings raporu atayımmı tekrardan bir sıkıntı varmı diye?

Timingsden pek anlamam ama baktığımda autopickup plugini kırmızı ms, %tick gösteriyordu onuda kaldırdım.

Hocam dediğiniz pluginlerle birlikte bir kaç plugin sildim. Sunucuyu tekrar açıp timings raporu atayımmı tekrardan bir sıkıntı varmı diye?

Timingsden pek anlamam ama baktığımda autopickup plugini kırmızı ms gösteriyordu onuda kaldırdım.
Sunucuyu açıp oyuncular oynarken en az 10 dakika timings açıp tekrardan buraya iletirseniz yardımcı oluruz.

Sunucuyu açıp oyuncular oynarken en az 10 dakika timings açıp tekrardan buraya iletirseniz yardımcı oluruz.
Sunucumda pek oyuncu yok reklam yapmadık 3 kişi var o kadar olurmu hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl