Çözüldü TPS çok düşük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iGetAlways

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
6
Minecraft
iGetAlways

Discord:

Rıdvan#8666

Merhaba sunucuya 10 kişi girince tps düşmeye başlıyor. 1.16.5 sunucu r9 5900x 4 core işlemci.
timings raporunu ekledim. ping değerleri çok düşük bu arada oyuncu 5ms alıyor ama tps düşük ve laglı.

Son düzenleme:
spigot.yml vb optimize ettiniz mi ve chunkları açtınız mı?

Merhaba sunucuya 10 kişi girince tps düşmeye başlıyor. 1.16.5 sunucu r9 5900x 4 core işlemci.
timings raporunu ekledim. ping değerleri çok düşük bu arada oyuncu 5ms alıyor ama tps düşük ve laglı.
Purpur 1.16.5 indir.
prevent-moving-into-unloaded-chunks true yap
xms vs xmx aynı değerde olsun
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu linkten ayrıntılı optimize ayarı var gayet iyi bunları yapıp düzelmezse hostingin ile alakalı olabilir.

Gördüğüm Kadarıyla Sıkıntın Chunklarla Chunky Kullanıp Worldlerini Renderlayabilirsin ryzen 9 gibi bir işlemciyle kısa sürer zaten

spigot.yml vb optimize ettiniz mi ve chunkları açtınız mı?
Evet
Purpur 1.16.5 indir.
prevent-moving-into-unloaded-chunks true yap
xms vs xmx aynı değerde olsun
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu linkten ayrıntılı optimize ayarı var gayet iyi bunları yapıp düzelmezse hostingin ile alakalı olabilir.
Paper kullanıyorum düne kadar memnundum. Xms ve Xmx aynı değerdi. prevent-moving-into-unloaded-chunks kendi isteğimle kapalı zaten lag olmasaydı chunklar yüklenirdi. Bugün hiç giremedim, yarın sorun devam ederse purpur deneyebilirim.
Gördüğüm Kadarıyla Sıkıntın Chunklarla Chunky Kullanıp Worldlerini Renderlayabilirsin ryzen 9 gibi bir işlemciyle kısa sürer zaten
Bu gece dynmapi renderledik. Sabah girip kontrol edecektik ki kesinti başladı. Hala yok sunucu.

Teşekkürlerimi sunuyorum

geçenlerde aldığım bir timings. acaba ram yetersizliğinden dolayı mı böyle? 7 gb veriyorum fakat oyun içinde 5 gb kullanım olduğunu nadiren görüyorum. genelde 3 4 gb civarlarında.

PurPur Kullan Paperdan Çok Daha İyi Herhangi Birşey Yapmana Gerek Yok Yapman Gereken Tekşey Paper Forkunu Sunucu Klasöründen Silip Purpur Forkunu İçeri Atıp Sunucunu Başlatmak PurPur Sadece 2 Adet Yml Dosyası Ekleyecktir Tunity Ve Purpur Adlı Onlarada Dokunmana Gerek Yök Tabiki İstersen Göz Atabilirsin

Purpur:

Ayrıca Timings Raporuna Baktığımda Çokfazla Entity Olduğunu Gördüm Ben Purpur Kullanıyorum Ve 78 Entity Görünüyor
Sende İse 6741
Kısaca Purpur Kullan

Pluginlerine Bir Zarar Vermeycektir Purpur Paper i Baz Alan Bir Forktur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl