Çözüldü TPS 20* OLMASINA RAĞMEN HUNILER ÇOK YAVAŞ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeluxeW

Odunlara Vur Vur Vur!
Yasaklandı
Elmaslar
13
Minecraft
AqoxIsABear

Discord:

layer7flooder

Selamlar benim bir minecraft sunucum var sunucumda bir sorun var tps yıldızlı 20 olmasına rağmen huniler çok yavaş çalışıyor
Forumda biraz araştırma yaptığımda şu birisi spigot.yml den düzenlenen kısımları atmışdı oraları düzenledim fakat hala huniler çok yavaş
Önerebileceğiniz eklenti varmıdır? +bazen huniler itemleri hiç aktarmıyor

Son düzenleme:
Normalde de huniler zaten yavaş. Ne kadar yavaş tam olarak?

eklentilerden birisi hunileri optimize ediyor olabilir

Merhabalar Random tick speed ile alakalı olma ihtimali varmı acaba nedense bununla ilgili olabilir gibi geldi. Birde sunucu skyblockmu ? Biliyosunuz bazı skyblock pluginleri bunu etkileyebiliyor.

spigot.yml dosyasını doğru düzenlediğinize emin misinizx?

spigot.yml dosyasındaki ticks-per bölümünde hopper-transfer bölümü var optimize yaparken değiştirmiş olabilirsin

Merhabalar,

Sunucunuz da lag/ping sorunu olabilir mi?

Eğer ki böyle bir sorun yaşıyorsanız sizlere Almanya lokasyon, Ryzen 9 5950x işlemcili, NVME 4.0 SSD Disk ve DDR4 RAM altyapılı sunucularımızla hizmet sağlamaktan memnuniyet duyarız.

Saygılarımızla,
Hostolog.com

Merhabalar Random tick speed ile alakalı olma ihtimali varmı acaba nedense bununla ilgili olabilir gibi geldi. Birde sunucu skyblockmu ? Biliyosunuz bazı skyblock pluginleri bunu etkileyebiliyor.
Hayır hocam pvp sunucusu
spigot.yml dosyasını doğru düzenlediğinize emin misinizx?
Evet doğru düzenledim ama hala yavaş huniler
spigot.yml dosyasındaki ticks-per bölümünde hopper-transfer bölümü var optimize yaparken değiştirmiş olabilirsin
Hocam forumdaki bir konuda görmüştüm ne yazıyosa aynısını yaptım olmadı / kendim birkaç ayar yaptım olmadı
Merhabalar,

Sunucunuz da lag/ping sorunu olabilir mi?

Eğer ki böyle bir sorun yaşıyorsanız sizlere Almanya lokasyon, Ryzen 9 5950x işlemcili, NVME 4.0 SSD Disk ve DDR4 RAM altyapılı sunucularımızla hizmet sağlamaktan memnuniyet duyarız.

Saygılarımızla,
Hostolog.com
Sunucumda lag/ping sorunu yok hocam sorduğunuz için teşekkürler, paketlerinizi inceleyeceğim ek bir sorum var minecraft sunucularına sponsor oluyormuydunuz?

Hayır hocam pvp sunucusu

Evet doğru düzenledim ama hala yavaş huniler

Hocam forumdaki bir konuda görmüştüm ne yazıyosa aynısını yaptım olmadı / kendim birkaç ayar yaptım olmadı

Sunucumda lag/ping sorunu yok hocam sorduğunuz için teşekkürler, paketlerinizi inceleyeceğim ek bir sorum var minecraft sunucularına sponsor oluyormuydunuz?
Merhabalar,

Öncellikle ilginiz için teşekkür ederiz, sorunuza gelecek olursak maalesef şuanda sponsorluk sağlamıyoruz lakin aklınızda bir teklif varsa bizlere PM üzerinden iletmekten çekinmeyin, teklifinizin değerlendirilmesi halinde indirim veya ek özellik sağlayabiliriz.

Saygılarımızla,
Hostolog.com

Selamlar benim bir minecraft sunucum var sunucumda bir sorun var tps yıldızlı 20 olmasına rağmen huniler çok yavaş çalışıyor
Forumda biraz araştırma yaptığımda şu birisi spigot.yml den düzenlenen kısımları atmışdı oraları düzenledim fakat hala huniler çok yavaş
Önerebileceğiniz eklenti varmıdır? +bazen huniler itemleri hiç aktarmıyor
Sorun devam ediyor mu?

Merhaba, Konunuz 1 haftadan fazla bir süredir etkileşim almamaktadır. Konu ile bir işiniz kalmadıysa veya sorununuz çözüldüyse bu durumu belirtmenizi rica ediyoruz. Aksi halde konunuz 24 saatin sonunda kilitlenip arşive taşınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl