Çözüldü TPS 19.90 altına inmez Ping Sabit ama Lagg giriyor drop giriyor Acill lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MustafaBingul

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
143
Minecraft
BingulHan

Discord:

BingulHan#4136

Merhabalar arkadaşlar bir sorunla uğraşıyorum bir türlü çözüm bulamadım arkadaşlar tps 19.90 aşasına inmiyor ping 40 TR lokasyon oda çıkmıyor ama ara sıra sık sık drop giriyor herkes donuyor geri geliyor buna bi çözüm bulamadım lütfen arkadaşlar yardım edin sorun plugin paketindenmi makineden mi diye merak ettim herhangi bir paket yükledim onda hiç bir sorun çıkmadı bu paketi kendim yaptığımdan ve bu pakette olduğundan özellikler sizden yardım istiyorum cpu dan olmadığını ordan anladım bana yardim edin pls.

rapor kaydedilirkende drop girdi 2-3 kere sizlere inaniyorum mc-tr gücü <3

eklenti olarak GuiBalance, AutoSaveWorld, ASkyblock ve MineResetLite sorun çıkartıyor gibi görünüyor, ek olarak sunucu chunkını düşürmeni ve autosaveworld eklentisini kaldırmanı öneriyorum.

eklenti olarak GuiBalance, AutoSaveWorld, ASkyblock ve MineResetLite sorun çıkartıyor gibi görünüyor, ek olarak sunucu chunkını düşürmeni ve autosaveworld eklentisini kaldırmanı öneriyorum.
teşekkür ederim ama aniden oluyor ve chunk nasıl düşürebilirim

aniden oluşmasının sebebi AutoSaveWorld ve Chunk yüklemesi olabilir diye düşünüyorum, Chunk yüklemesini azaltmak için: server.properties'e girip view-distance kısmını 4-6 arası yapmanızı öneriyorum. aynı zamanda autosaveworld eklentisini silmeniz bence sunucu için daha hayırlı olur, zaten stop çektiğinizde otomatik save almakta.

Yorumunuz için teşekkür ederim deniyeceğim sağolasınız aynı sorun ortaya çıkarsa tekrar döneceğim bol sağlıklı yıllar dilerim
aniden oluşmasının sebebi AutoSaveWorld ve Chunk yüklemesi olabilir diye düşünüyorum, Chunk yüklemesini azaltmak için: server.properties'e girip view-distance kısmını 4-6 arası yapmanızı öneriyorum. aynı zamanda autosaveworld eklentisini silmeniz bence sunucu için daha hayırlı olur, zaten stop çektiğinizde otomatik save almakta.

Yorumunuz için teşekkür ederim deniyeceğim sağolasınız aynı sorun ortaya çıkarsa tekrar döneceğim bol sağlıklı yıllar dilerim
Timings'te hatanın sebebi ve çözümü zaten yazıyor, Hemde KIPKIRMIZI.
baslat.bat veya baslat.sh dosyanızı şöyle değiştirin;

Ram kısmını kendi sunucunuza göre değiştirin.

Kod:
java -Xms10G -Xmx10G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -jar sunucujardosyasi.jar nogui
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak hata tam olarak şundan meydana geliyor;
indir.png

Kod:
java -Xms10G -Xmx10G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -jar sunucujardosyasi.jar nogui

Ekli dosyayı görüntüle 136280
sağolasınız deniyeceğim sorun devam ederse geri döneceğim

Kod:

Ekli dosyayı görüntüle 136280
beyfendi -Xms1m ben 3gb girersem ram %90 kullanıyor ama oyuncu yok lag yapmaz demi ram %90 kullandığından

ve türkçe dil desteği yok

Son düzenleme:
sağolasınız deniyeceğim sorun devam ederse geri döneceğim

beyfendi -Xms1m ben 3gb girersem ram %90 kullanıyor ama oyuncu yok lag yapmaz demi ram %90 kullandığından

ve türkçe dil desteği yok
Erkut/19#0001 Discorddan eklerseniz yardımcı olacağım.

4gb ram mevcut vindovs server olduğundan 500mb boşta kalsın ve türkçe karakter desteği olsun tüm yazılar çöp oldu:D

4gb ram mevcut vindovs server olduğundan 500mb boşta kalsın ve türkçe karakter desteği olsun tüm yazılar çöp oldu:D
Kod:
java -Xms3G -Xmx3G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar nogui
Yalnızca spigot.jar kısmını forge adına göre değiştirin. Bunun dışında hiçbir şeye dokunmaz iseniz sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

bişey sorcam orda 3gb tamamını kullanıyor bi sorun olurmu lagg gibi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl