xMatti
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 3
- Minecraft
- xMatti
Discord:
iamxmatti
Sorun Başlıkta yazıyor. @yunanmadenci yardım edersen mutlu olurum.
iamxmatti
iamxmatti
on damage:
victim is player
attacker is player
if {tpas::%victim%} is true:
send "&8Hareket ettiğin veya hasar aldığın için ışınlanma &ciptal edildi&8."
delete {tpas::%victim%}
iamxmatti
command /tpaccept:
aliases: tpyes
trigger:
if {tpas::%player%} is set:
delete {tpareq::%{tpas::%player%}%::%player%}
delete {tpareq::%player%::%{tpas::%player%}%}
send "{@ep} &aIşınlanma isteği kabul edildi." to {tpas::%player%}
send "{@ep} &aIşınlanma isteğini kabul ettiniz." to player
set {_p} to {tpas::%player%}'s location
if {tpas::%player%} has permission "teleport.bypass":
teleport {tpas::%player%} to player
send "{@ep} &aIşınlanma başarılı." to {tpas::%player%}
delete {tpas::%player%}
else:
send "{@ep} &73 saniye sonra ışınlanacaksınız hareket etmeyin." to {tpas::%player%}
loop 25 times:
distance between {_p} and {tpas::%player%} < 1:
if loop-number is 10:
teleport {tpas::%player%} to player
send "{@ep} &aIşınlanma başarılı." to {tpas::%player%}
else:
send "{@ep} &cIşınlanma iptal edildi." to {tpas::%player%}
stop loop
wait 1 seconds
else:
send "{@ep} &7Size gelen bir ışınlanma isteği bulunmamaktadır."
iamxmatti
iamxmatti
Çalışmadı!Pardon, if loop-number is 10: kodunun altına if {tpas::%player%} is set: koşulu ekleyin.
iamxmatti
Benim demek istediğim oyuncu ışınlanırken hasar alıyor ama işlem iptal olmuyor. Benim ihtiyacım olan şey bu.Pardon, if loop-number is 10: kodunun altına if {tpas::%player%} is set: koşulu ekleyin.
iamxmatti
Herhangi bir hasar da iptal olucak. Kusura bakma geç gördüm mesajı yardım edersen çok mutlu olurum.Işınlanma oyuncuların verdiği hasar yüzünden mi iptal olacak yoksa herhangi bir hasar sonucunda mı?
Öyleyse yazdığınız bu kodu bununla değiştirin;Böyle yaptım olmadı.Kod:on damage: victim is player attacker is player if {tpas::%victim%} is true: send "&8Hareket ettiğin veya hasar aldığın için ışınlanma &ciptal edildi&8." delete {tpas::%victim%}
on damage:
victim is player
if {tpas::%victim%} is true:
send "&8Hareket ettiğin veya hasar aldığın için ışınlanma &ciptal edildi&8."
delete {tpas::%victim%}
iamxmatti
Bunu da denemiştim diye hatırlıyorum deneyip yazarım.Öyleyse yazdığınız bu kodu bununla değiştirin;
Kod:on damage: victim is player if {tpas::%victim%} is true: send "&8Hareket ettiğin veya hasar aldığın için ışınlanma &ciptal edildi&8." delete {tpas::%victim%}
mashe1337
TPA için Skript kullanmanı tavsiye etmem. Hareket ettiğinde tpa bozulacak, hasar aldığında bozulacak bir tpa istiyorsan EssentialsX kullanabilirsin.@SilentCobbraKod:command /tpaccept: aliases: tpyes trigger: if {tpas::%player%} is set: delete {tpareq::%{tpas::%player%}%::%player%} delete {tpareq::%player%::%{tpas::%player%}%} send "{@ep} &aIşınlanma isteği kabul edildi." to {tpas::%player%} send "{@ep} &aIşınlanma isteğini kabul ettiniz." to player set {_p} to {tpas::%player%}'s location if {tpas::%player%} has permission "teleport.bypass": teleport {tpas::%player%} to player send "{@ep} &aIşınlanma başarılı." to {tpas::%player%} delete {tpas::%player%} else: send "{@ep} &73 saniye sonra ışınlanacaksınız hareket etmeyin." to {tpas::%player%} loop 25 times: distance between {_p} and {tpas::%player%} < 1: if loop-number is 10: teleport {tpas::%player%} to player send "{@ep} &aIşınlanma başarılı." to {tpas::%player%} delete {tpas::%player%} else: send "{@ep} &cIşınlanma iptal edildi." to {tpas::%player%} delete {tpas::%player%} stop loop wait 1 seconds else: send "{@ep} &7Size gelen bir ışınlanma isteği bulunmamaktadır."
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!