Yusuf Demir#4555
mudlusamoi#5646
Arkadaşa katılıyorum javanızın içindeki bir class eksik sanırsam. Bu class herhangi bir eklentinin içinde veya spigot gibi bir şeyin içinde olabilir. Onun için spigotunuzu ve ışınlanmaya olanak sağlayan eklentilerinizin tam anlamda düzgün olan sürümlerini sunucuya ekleyin.Javanızla ilgili bir sıkıntı olabilir diye düşünüyorum pek iyi değilim bu konularda sadece fikir belirttim forumun önde gelen insanlarını etiketlersen daha çok yardım bulabilirsin.
Javanızın içindeki class derken hiçbir şey anlamadım :)Arkadaşa katılıyorum javanızın içindeki bir class eksik sanırsam. Bu class herhangi bir eklentinin içinde veya spigot gibi bir şeyin içinde olabilir. Onun için spigotunuzu ve ışınlanmaya olanak sağlayan eklentilerinizin tam anlamda düzgün olan sürümlerini sunucuya ekleyin.
mudlusamoi#5646
Bir nevi kodların olduğu dosya diyebiliriz.Javanızın içindeki class derken hiçbir şey anlamadım :)
Essentialsı Silsem Düzelirmi ?Bir nevi kodların olduğu dosya diyebiliriz.
mudlusamoi#5646
Deneyip göreceksiniz ben sadece bir çözüm önerisi sundum.Essentialsı Silsem Düzelirmi ?
Sorun Essentialsla alakıymış Essentialsı Sildiğim Zaman Sorun Düzeldi Ama Essentialssız Server olmaz :(Deneyip göreceksiniz ben sadece bir çözüm önerisi sundum.
mudlusamoi#5646
1.7.X:Sorun Essentialsla alakıymış Essentialsı Sildiğim Zaman Sorun Düzeldi Ama Essentialssız Server olmaz :(
Bana Survival Essentialsı Lazım Hazır :)[DOUBLEPOST=1500026343,1500026255][/DOUBLEPOST]Eğer Başka Bir Essentials Yüklesem Şöyle Hata Alıyorum1.7.X:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
1.8 ve Üstü:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu ikisinden indirebilirsiniz.
mudlusamoi#5646
Survival essentialsı diye bir şey yok. Her türde kullanabilirsin bunları.[DOUBLEPOST=1500026402,1500026355][/DOUBLEPOST]Sadece Essentials.jar'ı indirmeyin hepsini indirin.Bana Survival Essentialsı Lazım Hazır :)
Sorun Çözüldü Yardım Eden Herkese TeşekkürlerSurvival essentialsı diye bir şey yok. Her türde kullanabilirsin bunları.[DOUBLEPOST=1500026402,1500026355][/DOUBLEPOST]Sadece Essentials.jar'ı indirmeyin hepsini indirin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!