Çözüldü Towny yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hydraelchavo

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
hydra

Discord:

fewegebv

Merhaba mctr topluluğu sizden 2 isteğim olacak
1. Towny sunucumda oyuncuların claimine taciz yapan kişiler için bir plugin vardı adını bilmiyorum claime girmeye calışınca hasar verip uzaklaşmasını saglıyordu böyle bir plugin varmıdır varsa ismi nedir.
2. oyuncular sadece altınla para kazanıyorlar sizce farklı yollar eklenmelimi emek olsun istiyorum görüşleriniz nelerdir.

1. hatırlamıyorum 2. için emek herzaman iyidir abuk subuk şeylerden para kasmak ekonomiyi bozabilir altın olsun ama altın çıkma oranlarını düşür

1. hatırlamıyorum 2. için emek herzaman iyidir abuk subuk şeylerden para kasmak ekonomiyi bozabilir altın olsun ama altın çıkma oranlarını düşür
towny dünya haritalı nasıl düşürecegim

Yani şey sistemi var her kıtada maden çıkma olasılığı ya az oluo ya fazla ona göre ayarlayabilirsin

yada yeni bir özel dünya hazırlayıp sadece oradan altın çıkmasınıda sağlayabilirsin böyle pluginler var araştırıp bulabilirsin çünkü çoğu towny sunucusunda para kasma olayı çok saçma mesela adam nethera gidiyor altın farmı yapıp zengin oluyor biraz ekonomiyi bozuyor bunun gibi sorunlar ortaya çıkabiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl