Towny Sunucusunda Gerçekten Klasikler Dışında Neler Beklersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Creeperucan

Hâlâ Zümrüt Bulamadım!
Elmaslar
115
Minecraft
Creeperucan

Discord:

creeperucan

Başlıktada gördüğünüz gibi klasikleşmiş şeylerin dışında neler beklediğiniz benim için çok önemli. Çünkü topluluğun isteklerine göre yapmak her zaman daha iyidir. Şimdi size tekrardan soruyorum cidden klasikler dışında neler beklerdiniz?

Not: Lütfen hile koruması gibi şeylerden bahsetmeyin. Sadece sunucuda istediğiniz özellikleri yazın.

PVE ve PVP oyuncularının aynanda mutlu olabilmesi

@Kovalski 'nin dediği gibi, PVE kısmına özen gösterilirse güzel şeyler ortaya çıkacaktır.

Towny sunucunun olayı zaten fazla özellikli olması değil yani adı üstünde towny sunucusu sade kalmalı.

Sunucuya bir çok özellik eklemenin yöntemi var, Sırf Towny kafası ile bakmamalısınız, oyuncuların seveceği akılcı özellikleri genellikle kendiniz bulmanız ve aklınıza getirmeniz lazım, piyasada çok güzel pluginler var sadece sizin bunları bulmanız lazım, ayrıca oyuncuların towny sektöründe ve sunucularda genellikle neyden şikayetçi olduklarını araştırıp onları düzeltmelisiniz ve sorunlara alternatif çözümler üretmelisiniz, örneğin bir sunucumda oyuncular Trident/Mızrak eşyasının uçma büyüsünden çok şikayetçi oldukları için buna el atmam gerekti, büyüyü direkt kaldırabilirdim, fakat alternatif bir çözüm olarak büyünün kullanımına cooldown eklemenin bir yolunu buldum, plugini varsa bulun araştırma yapın, bulamazsanız birisine yazdırın, sana direkt olarak bu özelliği şu özelliği ekle diyemem, kendin araştırmaya koyulman gerek

Lakin sırf özellik olsun diye Kanlı Ay gibi saçma şeyleri eklememeye özen gösterin

Son düzenleme:
aklın varsa towny'den uzak dur. 2 yıldır aktif olarak towny sunucusu yöneten birisi olarak söylüyorum. her açıdan zarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl