larayasar
Saga'yı Unturnedden hatırlarım... Oyuncu yoksa gerçekten sana iyi zaman kazandırabilecek sunucu. Fakat oyuncu doldumu adeta her kuruşun çöpe gidiyor çünkü eski deyil gerçekten sunucu varlığından vaz geçiyor.Projeyi geliştirme aşamasında Saga Network veya @Hostabil kullanabilirsin. Saga Network uygun fiyatlı ancak eski işlemciler sunuyor, geliştirme aşaması için uygun olabilir sonuçta kimse olmayacak. Daha kaliteli olsun ancak yine de çok ücret ödemeyeyim dersen Hostabil'i öneririm kesinlikle. Fiyatları yine uygun ve Ryzen 9 5950X kullanıyorlar. Hiçbir sorun yaşamazsın.
Site için xMadzzy#0523 adresimden ulaşabilirsiniz.Ben gerçek dünya haritasına sahip bir towny sunucusu açmak istiyorum büyük ihtimal sunucu 1 2 ay filan 30 üyelerde filan durur ama hiç sunucu açmadım bana sunucu kiralayabileceğim 1 site ve o siteden işimi başlangıç için görebilcek 1 paket önerirmisiniz?
XBrexorX#2521
Hosting olarak Hostude, Hostifox gibi hostinglere bakabilirsiniz. Bir de eklenti paketini geliştirirken sonuçta oyuncu girmeyeceği için yüksek bir paket kullanmamalısınız. Hostifox firewall konusunda gayet iyi, gerisi size kalmış.Ben gerçek dünya haritasına sahip bir towny sunucusu açmak istiyorum büyük ihtimal sunucu 1 2 ay filan 30 üyelerde filan durur ama hiç sunucu açmadım bana sunucu kiralayabileceğim 1 site ve o siteden işimi başlangıç için görebilcek 1 paket önerirmisiniz?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!