MMO-Towny bu aralar deneniyor, oyuncu kitlesi fazla anlamasa da ben oynarken zevk alıyorum şahsen. Lakin towny ve mmo birleşiminde, güncel sunucuların tercih havuzuna bakarsak sistem yığılması olanağı mevcut. Yeni açılan sunucularda auraskills veyahut mcmmo ile bir takım ilerlemeler sağlanmaya çalışıldığını gördüm, lakin sistemi tam olarak çözmeye uğraşmadıkları için aşırı buff'lı bir oyun serüvenini tadıyoruz. Towny için önerim, olabildiğince sade, maksimum verimlilikte, oyuncular arası ticaret ve topluluk kurulmasına olanacak sağlayacak derecede bir konfigüre etmeniz olacaktır. Zira Türkiye townysinde pek takım oyunculuğu yok. Herkes bireysel kasabalar kuruyor ve çoğu kasabanın ömrü bir gün oluyor, çoğunlukla da kuşatma dönmüyor dönse de kuşatılan oyuncular kasabalarını terk edip yeni bir kasaba kuruyorlar vs. vs. Teferruatlı ama oturtunca uzun soluklu bir ömrü olur sunucunuzun. Towny dışına çıkmak isterseniz de, Skyblock sunucunuza kardeş olarak Tekblok sunucusu kurabilirsiniz. Bazı oyuncu kitleleri skyblock oynarken tekblok oynamayı da seviyorlar. BoxPvp'de bahsettiğiniz üzere tercihleriniz arasında bulunsun. Ben pek sevmesemde hatrı sayılır bir kitlesi mevcut, hızlı bir şekilde hazırlanıp sunulabilir.