Çözüldü Towny Sunucusu Hakkında Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hypnamed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.673
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hypnamed

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
8
Minecraft
Hypnamed
X
Hypnamed

Discord:

Eren "Hypnamed"#0007

Merhabalar, arkadaşlarım ve ben bir Towny sunucusu açmak istiyoruz fakat Towny pluginleri ve gereksinimleri hakkında pek bilgimiz yok. Towny sunucuları hakkında bilgili olan arkadaşlara birkaç sorum olacak;

1 - Sunucu için gereken ram kaç gb?

2 - Sunucu için gereken pluginler nelerdir?

3 - Online Map olayını nasıl yapabiliriz?​

1- Benim görüşümce 1.16.5 olduğundan dolayı işlemci en az ryzen9 veya intel i9 olmalı. Ram ise minimum 16GB olmalı.

2- Öncelikle bir towny eklentisi kesinlikle gerekli. Daha sonra da alttaki sorunuzun da cevabı olan, DynMap gerekli.

3-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu eklentiyi inceleyerek yapabilirsiniz.

Merhabalar, arkadaşlarım ve ben bir Towny sunucusu açmak istiyoruz fakat Towny pluginleri ve gereksinimleri hakkında pek bilgimiz yok. Towny sunucuları hakkında bilgili olan arkadaşlara birkaç sorum olacak;

1 - Sunucu için gereken ram kaç gb?

2 - Sunucu için gereken pluginler nelerdir?

3 - Online Map olayını nasıl yapabiliriz?​
Öncelikle "Towny" oyun modu için harita seçmelisiniz 1:500, 1:1000, 1:2000 boyut size kaldı ve bu haritanın render'ı chunk yüklenmesi boyutunu hesaba büyük oranda katarak cihaz alın, ram miktarı ise klasik bir towny için 12 GB kafi olacaktır işlemci ise altyapınıza bağlıdır.

Öncelikle Towny Advanced ve bütün addonları kullanın "fly" olmasa da olur ek olarak harita için towny-dynmap'i ve dynmap'i kurmanız gerekiyor gerisi ile ek özelliğe girer.

Towny'nin olayı "Smp" türüne daha yakın olması smp ise sadece klasik vanilla survival'ını sunmaktadır bu yüzden kompleks şeylerden ise klasik stabil bir towny yapmanız çok daha iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl