Çözüldü towny sunucum için destek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HalitYe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 269
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HalitYe

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
HalitYe

Discord:

Halityeqwe

merhaba arkadaşlar ben bir towny sunucusu acıyorum 0 dan olacak başlangıç için exorastan 10gb ram ryzen 9 vds yeterli olur mu sizce ? 100 kişiye kadar kaldırabılırmı + ek olarak towny bilgim düşük yani temel pluginleri biliyorum daha önce çok kez profosyonel boxpvp sunucusu açtım profosyonel towny için eklemem gerekenler nedir acaba
(sayın moderatörler forumda yeniyim belki konu karmaşık olmuş olabilir bu seferlik af buyurursanız hoşuma gider)

Kendiniz önceden oynadığınız veya geniş bilgi birikimine sahip olduğunuz bir mod açmak en mantıklısı modu bilirseniz işiniz daha kolay olur moda ne ekleyip ekleyemeyeceğinizi daha iyi bilirsiniz bilmediğiniz bir modu tutturmak zor bence.

Ne kadar oyuncu kaldırabileceğiniz plugin sayısına ve içeriğine, yaptığınız optimizasyon ayarlarına, işletim sistemine, hosting kalitesine, sunucuda spawner köylü gibi şeylerin açık olup olmadığına ve daha bir ton farklı şeye göre değişkenlik gösterir bunları bilmeden rakam söylemek zor. Ama ramınızı biraz daha arttırırsanız en az 50 kaldırabilirsiniz diye düşünüyorum.

Hocam benim fikrime göre itemsaddersiz güzel bir survival sunucusu açsanız 70+ aktiflik bile görebilirsiniz ama eğer bir aktif topluluğunuz yoksa bu biraz zor.
Birde sana bir öneri vereyim bende önceden sunucu açmıştım.Başlangıçta az kişi gelse bile umudunu kaybetme dostum.

Hocam benim fikrime göre itemsaddersiz güzel bir survival sunucusu açsanız 70+ aktiflik bile görebilirsiniz ama eğer bir aktif topluluğunuz yoksa bu biraz zor.
Birde sana bir öneri vereyim bende önceden sunucu açmıştım.Başlangıçta az kişi gelse bile umudunu kaybetme dostum.
Dediğim gibi öncesinden bir boxpvp sunucum vardı orada 100 kişiye ulaşmıştık yani kitle sorun olacağını sanmıyorum sadece towny plugininden pek anlamıyorum karmaşık geliyor

Kendiniz önceden oynadığınız veya geniş bilgi birikimine sahip olduğunuz bir mod açmak en mantıklısı modu bilirseniz işiniz daha kolay olur moda ne ekleyip ekleyemeyeceğinizi daha iyi bilirsiniz bilmediğiniz bir modu tutturmak zor bence.

Ne kadar oyuncu kaldırabileceğiniz plugin sayısına ve içeriğine, yaptığınız optimizasyon ayarlarına, işletim sistemine, hosting kalitesine, sunucuda spawner köylü gibi şeylerin açık olup olmadığına ve daha bir ton farklı şeye göre değişkenlik gösterir bunları bilmeden rakam söylemek zor. Ama ramınızı biraz daha arttırırsanız en az 50 kaldırabilirsiniz diye düşünüyorum.
Hocam açıkçası ben büyük sunucular gibi olmak istiyorum boxpvp nin önü kapalı aklıma ilk towny geldide siz anlıyor gibisiniz acaba önerdiğiniz oyun modu nedir ve vds yi hangi hosttan almamı önerirsiniz (ddos korumalı olsun lütfen)

Yeni oyun modu demek yeni sistemler demektir. Önerim hazır paket satan takımlardan hazır bir paket ile başlayıp sistemleri kavramanız olur.

Towny modu ağır bı mod olduğu için 10 GB ryzen9 lu bir makine 100 kişi için yetersiz kalır. Minumum önerdiğim 16 ramli bir cihaz. Ayrıca ryzen 9 sadece işlemcinin serisi. Aynı seriye sahip birçok işlemci modeli bulunmakta. Hangi işlemci modeli olduğuna bağlı olarakta kaldırabileceğiniz oyuncu sayısı değişir.

Hocam açıkçası ben büyük sunucular gibi olmak istiyorum boxpvp nin önü kapalı aklıma ilk towny geldide siz anlıyor gibisiniz acaba önerdiğiniz oyun modu nedir ve vds yi hangi hosttan almamı önerirsiniz (ddos korumalı olsun lütfen)
Önerdiğim oyun modu hem kendinizin bildiği hemde yapmaktan zevk alacağınız bir mod ile açmalısınız, eğer yapmak istediğiniz modu bilmiyor iseniz önce moda sahip sunucularda oynayıp araştırıp bilgi havzanızı genişletmeniz lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl