Sunucuyu nasıl bağladıysanız öyle.Merhaba sayısal ipli ve portlu mapi domaine nasıl bağlayabilirim map.domain.com şeklinde
Towny
Hocam cpanel üzerinden A kaydı açtım ip kısmına portsuz şekilde ip girdim name kısmına map yazdım olmadı hocamSunucuyu nasıl bağladıysanız öyle.
map.domaininiz.com domainine makineipniz:8163 (varsayılan port) şeklinde bir yapılandırma ekleyin.
xOrcun
Hedef ana bilgisayar adı olmalıdır diyorMerhaba,
A kaydı olarak açmayacaksınız, SRV kaydı olarak açacaksınız. SRV kaydınız şu şekilde yapabilirsiniz.
Vaild zone name kısmına: map yazın.
Öncelik: 0 olacak.
Ağırlık: 0 olacak
Bağlantı Noktası: Mapin portunu yazın.
Hedef: Makinenizin sayısal IP adresini yazın.
Son olarakta kaydı kaydet butonuna basın ve test ediniz.
Hedefe makinenizin sayısal IPsini gireceksiniz işte.Hedef ana bilgisayar adı olmalıdır diyor
Girdim ama ana bilgisayar adı olacak diyorHedefe makinenizin sayısal IPsini gireceksiniz işte.
Srv hedefi bir ana bilgisayar adı olmalıdır diyor cloudflareden denediğimdeHedefe makinenizin sayısal IPsini gireceksiniz işte.
xOrcun
Merhaba,Srv hedefi bir ana bilgisayar adı olmalıdır diyor cloudflareden denediğimde
Hocam hedefe ne yazmam gerekiyor diğer kısımları üst tarafda denilenler gibi yapıcam da hedef kısmı olmuyor ana bilgisayar adı yaz diyor ana bilgisayar adı yazarsam ip adresini nereye yazacağımMerhaba,
Sunucunuzun alan adı ile olan IP adresini girebilirsiniz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!