Bulundu Towny,Skyblock Sunucumuz için ekip arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mercyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 139
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mercyy

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
NoMercyAffetmez

Discord:

yagya0131

selam, ben yahya 17 yaşındayım uzun zamandır minecraft içerisindeyim ve çoğu kişinin istediği gibi bende birşey istedim kendi minecraft sunucunu kurmak evet daha onceden boyle bır gırısımım oldu ama tek başıma çalıştığım için gücüm yetmedi ve son vermiştim şimdi ise tekrar dönüyorum tekrardan sizlere iyi bir oyun zevki yaşatmak için geliyorum daha önceden az çok tecrübem var ama hepsini yapabılıcegımı düşünmüyorum ne yazıkki,bunun için bir ekip aramaya geldim tecrübeli bir ekip profosyenel bir ekip maddi imkanlarım var kimisi zevk için aile olmak için gelmek ister kimiside maddi ihtiyaçtan kim parayı sevmezki açık konuşalım :) oyuzden aile içinde gelseniz maddi ihtiyaç içinde gelseniz ekibimin ücretini karşılamaya hazırım daha önceden bu işlere girişmiş yapmış yapamamış ama bilgisi olan tecrübesi olan arkadaşlar arıyorum bir aile olmak istiyorum ve o aile ile birşeyler başarmak istiyorum aramızda gülerizde eğlenirizde herşeyide yapabiliriz tek isteğim işlerine odaklı olmaları ve kimseyi yarı yolda bırakmamasıdır kimse hoşlanmaz bu yüzden devamlı bir ekibim olsun istiyorumki güzel yerlere ulaşalım devamlılık çok önemli kişinin ekibine bağlılığı çok önemli bunları dikkate alarak ekibimize katılmanızı istiyorum teşekkürler.

Ekibimde ihtiyacım olan konular şunlar
-oyun içi türkçeleştirme oyun içi düzenlemeleri yapabilicek(dev)
-oyun içi builder fikir ve sezona göre hartia değişikliği ve tasarımlar
-sitedeyi düzenleyip siteyi oluşturucak bir kişi sadece görevi site ile ilgilenmek
-discordda sunucumuzu düzenleyip insanlara yardımcı olucak biri

şimdilik ihtiyacım olan işler bunlardır teşekkür ederim.

Ekip arkadaşlarımızın sunucun ihtiyacı olduğu şeylere maddi olanak sunuyorum.

Vds,towny oyun paketi,site satın alım, gibi işler ise ben devir alıcam profosyonel bir sunucu kurmak istiyorum ayrıyeten ekip arkadaşlarımın fikirlerinden faydalanmak istiyorum yardımcı olalımki birbirimize başaralım

sizlere en iyi oyun zevkini yaşatmak için burdayım hadi sende bizle birlikte birlikte başaralım :)

discord: yagya0131

Merhabalar, eğer eklenti paketi veya tasarım (konu tasarımı, banner, esc menu, rank/tag, gui...) ihtiyaç duyarsanız WellSetups olarak yardımcı olabiliriz. Discord: llampis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl