Çözüldü towny serverde chest shop pl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xefnu

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
12
merhaba towny server kuruyorum ve insanlar kendi kasabalarında chest shop alanı yaptığında diğer insanların o alana ışınlanması için bir menüde görmeisni istiyorum.
örneğin:
x,y ve z kişisinin kasabası var ve chest shop ile itemler satıyor ve orası için güzel bir alan yapmış a kişisi de x y ve znin ayarladığını menüde görsün ve x ya da herhangi bir kişiye tıklayarak onun ayarladığı markete gitsin istiyorum nasıl yapabilriim.

merhaba towny server kuruyorum ve insanlar kendi kasabalarında chest shop alanı yaptığında diğer insanların o alana ışınlanması için bir menüde görmeisni istiyorum.
örneğin:
x,y ve z kişisinin kasabası var ve chest shop ile itemler satıyor ve orası için güzel bir alan yapmış a kişisi de x y ve znin ayarladığını menüde görsün ve x ya da herhangi bir kişiye tıklayarak onun ayarladığı markete gitsin istiyorum nasıl yapabilriim.
Quickshop'a geçmeni öneririm. Chestshop artık güncellenmiyor ama yinede kullanmak istersen chestshop'u altta link var.

Link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

örneğin:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu eklentiyi veya Texider_ isimli kullanıcının da önerdiği gibi Quickshop kullanabilirsin. Menü v.s. yapmak için ise DeluxeMenus kullanabilirsin.

ya son attığınız plugin itemsadderli hocam @JuraPlugins ve içinde çok fazla bug ve dupe açığı var ve bizde bunun için bu konu hakkında yeni plugin çıkaracağız daha güzel bi modelle ve açıksız şekilde ve shop içinde area shop gibi bişey kurabilirsiniz hocam sunucunuza spawn bölgesine önerim güzel plugin eski bi plugin olsada

ya son attığınız plugin itemsadderli hocam @JuraPlugins ve içinde çok fazla bug ve dupe açığı var ve bizde bunun için bu konu hakkında yeni plugin çıkaracağız daha güzel bi modelle ve açıksız şekilde ve shop içinde area shop gibi bişey kurabilirsiniz hocam sunucunuza spawn bölgesine önerim güzel plugin eski bi plugin olsada
Tercihen itemsadder değil dexterity ile çalışıyor. Bug ve dupe açığı konusunda bir şey diyemem ilk defa sizden duydum, bullybitte de hiç bir kötü yoruma denk gelmedim, ama dediğiniz gibi açıklar varsa bende kullanılmasını önermem. Areashop'da güzel plugindir ama arkadaşın istediği tarza uyduğunu sanmam.

teşekkürler değerli yorumunuz için builtbybiltte yapılan yorumların çoğu ücretsiz vermiş eklentiyi muhtemelen gerçeği yansıtmamakta ve para vermek yerine areashop kullanışlı olabilir ücretsiz.

Hocam konudakiler ne yaşıyor? Adam ne sormuş siz ne cevaplar vermişsiniz. Adamlar için market warplarını nasıl oluşturabilirim diye sormuş. Soruyla alakalı tek bir düzgün yanıt yok. Umarım bu konu hakkında bilgi sahibi birine denk gelirsinde aradığını bulursun dostum.

Hocam konudakiler ne yaşıyor? Adam ne sormuş siz ne cevaplar vermişsiniz. Adamlar için market warplarını nasıl oluşturabilirim diye sormuş. Soruyla alakalı tek bir düzgün yanıt yok. Umarım bu konu hakkında bilgi sahibi birine denk gelirsinde aradığını bulursun dostum.
teşekkür ederim. ben de tam olarak anlayadım ne konustuklarını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl