Çözüldü Towny Script komutlari

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wupinq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.216
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wupinq

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
DxWupinq

Discord:

Wupinq#2336

Townyde Scoreboarda Towny parasını göstermek istiyorum bu komutu bilen arkadaşlar lütfen yardımcı ola bilirmi Mesela %towny_money% ama bu işe yaramıyor eğer Towny ile ilgili herhangi bir komutu biliyorsanız lütfen paylaşın towny 0.98 jar kullanıyorum Teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
extensionu indirip /plugins/placeholderapi/extensions bölümüne atar mısınız? /papi reload çekmeniz yeterlidir ardından.

/papi reload yazinca bir sey olmuyor ve yinede gelmiyor /papi ecloud download Towny gelmiyor ve sadece /papi register yazinca geliyor ordanda register yapiyorum ama sonuc yok

Son düzenleme:
Selamlar! Sunucu sürümünüzü ve eklenti listenizi, ek olarak PlaceholderAPI sürümünüzü öğrenebilir miyim?

Sunucu Sürümü 1.16.5
Eklenti Towny 0.98
PlaceholderAPI :
Version: 2.11.1

Ekli dosyalar

@yunanmadenci papi register towny geliyor ama papi ecloud download towny yapamiyorum boyle birsey yok diyor nasil yapacam papi registerde var ama ve geliyor papi registere

Kanka cevap vermiyon ama papi reload atınca veya papi register tovny yazınca register oluyo ama ecloud dovnload tovny yazınca çalışmıyor(

çoook teşekkür ederim extansiondaki tovnyi sileyim mi ve papi reload yapmamam gerek varmı?

Extension'u silebilirsiniz, extension değişikliği yaşandığında /papi reload yapabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl